Loihdi nopeasti kestävä meikkipohja

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ VICHY DERMABLENDIN KANSSA.

Dermablend-tuotesarjan virallinen meikkitaiteilija Laura Andersson opastaa videolla, miten apteekissa myytäviä Dermablendin tuotteita voi käyttää kaikkein tyypillisimpiin ihon meikkaamisen haasteisiin. Luvassa on kaiken kaikkiaan viisi eri meikkitutoriaalia. Tässä tutoriaalissa Andersson opastaa, miten loihtia kasvoille nopeasti kaunis meikki compact meikkivoiteen avulla.

meikki1

Meikin sävyä valitessa kannattaa testata väriä kaulan ja kasvojen rajalle. Ihoon parhaiten hukkuva sävy on oikea valinta. Andersson valitsi kasvoilleen compact meikkivoiteen sävyn numero 25 Opal. Meikkivoiteen voi levittää sormin tai siveltimellä, joka on hygieenisin vaihtoehto. 

idmeikki5

 Mikäli pohjaan haluaa lisää peittävyyttä, sitä saa kerrostamalla meikkivoidetta. Compact meikkivoide on keveän ohut, joten sitä voi lisätä pelkäämättä raskasta lopputulosta. Pakkauksen mukana tulee sieni, jolla kerrostaminen käy kätevästi. 

meikki6

Tummat silmänaluset saa näppärästi piiloon Dermablendin pitkäkestoisella peiteaineella. Värin voi levittää joko suoraan puikosta tai siveltimen avulla. Tarkemman lopputuloksen saa siveltimellä. Silmän ulkonurkassa on tavallisesti tumma varjo, jonka häivyttämiseen voi panostaa hieman enemmän.

meikki7

Meikkipohjan voi viimeistellä Dermablendin hienojakoisella irtopuuterilla, joka sekä poistaa iholta kiiltoa että pidentää meikkipohjan kestoa.  Dermablendin puuterista on tarjolla vain yksi sävy, joka sopii monen ihoon. Mikäli iho on kuitenkin kuiva, voi puuterin jättää laittamatta.

meikki8

Compact meikkivoiteen avulla saa nopeasti ja helposti loihdittua kasvoille luonnollisen meikin, joka kestää koko päivän. Voiteen avulla saa ihon virheet hyvin peittoon ja aurinkosuojan ansiosta kasvojen herkkä iho on suojattu. Lisäksi compact meikkivoide heijastaa valoa, minkä ansiosta lopputuloksesta tulee kauniin kuultava ja raikas. 

Katso koko tutoriaali täältä.

Aiemmat tutoriaalit:

Näin peität aknen täältä.
Näin peität punoituksen täältä.
Peitä helposti mustat silmänaluset täältä

 
Lähde: Vichy Dermablend
Teksti: Linnea Lassila
Kuvat: Vihchy Dermablend