Olympuksen katumuotikampanja ratkesi

Indiedaysin ja Olympuksen yhteistyössä toteuttama katumuotikampanja on nyt ratkennut, ja onnelliset voittajat ovat selvillä. Ääniä annettiin yhteensä lähes 3000 kappaletta, joista voittajakuva keräsi huimasti viidesosan. Voittajatyylin ikuisti tänä vuonna Helmihytti-blogia pitävä Helmi. Kuvassa poseeraa Ron, jonka kesäinen kukkableiseri ja trendikäs tyyli herättivät ihastusta.

helmihyttiVoittajan on helppo hymyillä! Kuva: Helmihytti

 
Indiedays soitti ja onnitteli voittaja-bloggaajaa, joka oli menestyksestään täysin häkeltynyt. ”Ihan superia, ihan mieletöntä!” olivat Helmin ensimmäiset kommentit. Bloggaaja oli lähtenyt kampanjaan mukaan hyvillä fiiliksillä, muttei sanojensa mukaan osannut kuvitellakaan voittavansa.

 

katuomuoti1Kuva: Annieveliina

 
Myös voittajakuvassa esiintynyt Ron otti tiedon vastaan erittäin iloisena. Hän kertoi seuranneensa kampanjan edistymistä, muttei tiennyt kampanjan jo päättyneen. Voitto tuli hänellekin täytenä yllätyksenä. Sekä Helmi että Ron palkitaan Olympuksen PEN mini E-PM2 -kameralla.

 

katumuoti2Kuva: Siiri & Siiri

 
Katumuotikampanjassa oli tänäkin vuonna mukana lukuisia huikeita tyylejä. Käy ihastelemassa niitä täällä!

 

katumuoti3Kuva: Are you feeling fashionable?

 
Yksi kamera arvottiin myös kuvia äänestäneiden kesken. Arvonnassa onni suosi tällä kertaa Minna Anttilaa Helsingistä. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

 

Teksti: Emilia Mikola
Kuvat: Bloggaajat