Voita 100€ lahjakortti Vagabondille!

Säiden viiletessä on aika laittaa sandaalit ja ballerinat kaappiin odottelemaan ensi kesää ja kaivaa esiin ihanat syyskengät. Vagabondin valikoimista löytyy niin nilkkureita, saappaita kuin tyylikkäitä lenkkareitakin – valitse suosikkisi!

vagabond_eddu3Minkälaiset ovat sinun syksyn suosikkikenkäsi? Vastaa jutun lopusta löytyvään kilpailuun, ja voit voittaa 100€ lahjakortin Vagabondin liikkeeseen!

vagabond_eddu1Mikäli silmääsi miellyttävät eniten perinteiset mustat nilkkurit, löytyy Vagabondin valikoimista sekä nahkaisia että mokkanahkaisia versioita, lyhyellä tai vähän pidemmällä varrella. Ruskean sävyjä on tänäkin syksynä tarjolla joka makuun, ja violetti luumu nousee yhdeksi kauden trendiväreistä.

vagabond_eddu4Nilkkureista löytyy tänä syksynä niin eri materiaalien yhdistelyä kuin kivoja solkiyksityiskohtiakin. Eikä rentoutta ole unohdettu, sillä sporttinen tyyli taipuu myös syyskenkiin. Mustaa ja valkoista, korkoa ja eri varrenpituuksia – jokainen löytää näistä varmasti lempparinsa!

vagabond_eddu2Syksyn aikana bloggaajat tulevat jakamaan monipuolisia kenkävinkkejään. Annika O. ja Uino kertovat, miten he suojaavat ja hoitavat kenkiään, jotta ne kestävät hyvinä mahdollisimman pitkään. Colour me! ja Just My Imagination taas näyttävät, miten kengät voi saada kauniisti osaksi sisustusta, ja Tickle Your Fancy sekä Sharon antavat ideoita erilaisten kenkien yhdistämiseen eri tilaisuuksissa.

Vastaa siis alla olevaan lomakkeeseen, ja olet mukana kilpailussa! Arvomme kaksi 100€ lahjakorttia Vagabondin liikkeeseen. Kilpailu päättyy 31.10.2014.

kenkulit