He ovat vuoden inspiroivimmat

Vuoden inspiroivimmat blogit palkittiin jälleen lauantai-iltana Indiedays Blog Awards -gaalassa Helsingin Tivolissa. Palkintoja jaettiin seitsemässä eri sarjassa, jotka olivat muoti, kauneus, hyvinvointi, sisustus, ruoka, lifestyle ja perhe. Katso alta, ketkä nappasivat palkinnot!

_MG_5737

Ensimmäisenä palkittiin vuoden inspiroivimmat sisustusbloggaajat. Palkinnon tuli jakamaan Indiedaysin Community Manager Oona Grönberg. Ensimmäisen sijan vei Indiedays-blogi All you need is WhiteSatu ei valitettavasti päässyt paikalle noutamaan palkintoa. Toiseksi sijoittui Hunajaista-blogin Riikka, ja kolmanneksi äänestettiin Modernisti Kodikas -blogia kirjoittava Kerttu.

_MG_5776Suosituimpia lifestyle-blogeja saapui palkitsemaan Lontoossa asuva, huippusuosittu bloggaaja Sandra Hagelstam. Inspiroivimman blogin tittelin vei tässä sarjassa Indiedaysin Annika O. Toiselle sijalle kiri Indiedaysin Uino-blogin Aino, ja kolmanneksi Kaikki mitä rakastin -blogin Eeva, joka ei valitettavasti päässyt paikalle.

Ruokablogeista kärkipaikalle nousi Kinuskikissa. Toiseksi äänestyksessä sijoittui Lunni leipoo ja kolmannen tilan vei Pastanjauhantaa. Kukaan kärkikolmikosta ei valitettavasti päässyt paikalle vastaanottamaan palkintoaan.

_MG_5801Palkinnot suosituimmille kauneusblogeille ojensi toinen ruotsalaisista tähtivierasbloggaajista, Victoria Törnegren. Ensimmäisen sijan nappasi Saara Sarvas. Toiselle sijalle kiri Indiedaysilla Karkkipäivä -blogia kirjoittava Sanni ja kolmantena palkittiin Inspirationista tuttu Rose Shock -bloggaaja Tanja. Voittajan palkinnon tarjosi Blue Lagoon.

_MG_5839Inspiroivimmat perheblogit -sarjan voittajia saapui palkitsemaan Hobby Hallin Nina Kareinen-Kippo. Tiukassa äänestyksessä voittajaksi selviytyi Kiljuva Pikkunälkä -blogin Demi. Toisen sijan nappasi Mutsis On -blogia pitävä Emilia. Kolmanneksi sijoittui kaksi yhtä paljon ääniä saanutta bloggaajaa: Indiedaysin MAMI GO GOMinttu ja But I’m a human, not a sandwichIina.

_MG_5886Hyvinvointi-sarjan palkinnot tuli jakamaan Kopparbergin Ville Tuomala. Inspiroivimmaksi hyvinvointiblogiksi äänestettiin Indiedaysin Elämää Venlan silmin -blogin Venla. Toisena palkittiin Fitoona-blogia pitävä Oona, ja kolmantena Indiedaysin The Good Morning -blogin Kaisa.

_MG_5926Vuoden inspiroivimmat muotiblogit palkitsi Fanny Lyckman, toinen ruotsalaisista tähtivieraista. Voiton vei tässä sarjassa Indiedaysin Life of Silja -blogin Silja. Toiseksi tiukassa äänestyksessä selviytyi Indiedaysin Tickle Your FancySara. Kolmannen sijan vei Inspirationissa bloggaava The Next Episode -blogin Katarina.

Indiedays onnittelee lämpimästi kaikkia voittajia! Kannattaa pysyä kuulolla, sillä pian on luvassa lisää tunnelmia juhlasta ja illan upeimmista asuista!

Tässä vielä kaikkien sarjojen voittajat:

Inspiroivin sisustusblogi:

1. All you need is White
2. Hunajaista
3. Modernisti Kodikas

Inspiroivin lifestyleblogi:

1. Annika O.
2. Uino
3. Kaikki mitä rakastin

Inspiroivin ruokablogi:

1. Kinuskikissa
2. Lunni leipoo
3. Pastanjauhantaa

Inspiroivin kauneusblogi:

1. Saara Sarvas
2. Karkkipäivä
3. Rose Shock

Inspiroivin perheblogi:

1. Kiljuva Pikkunälkä
2. Mutsis on
3. MAMI GO GO ja But I’m a human, not a sandwich

Inspiroivin hyvinvointiblogi:

1. Elämää Venlan silmin
2. Fitoona
3. The Good Morning

Inspiroivin muotiblogi:

1. Life of Silja
2. Tickle Your Fancy
3. The Next Episode

 

Teksti: Emilia Mikola
Kuvat: Jim Bergström