4 viikon ihonhoitohaaste

CO-CREATION EDITORIAALI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ L’ORÉAL PARISIN KANSSA

2
Indiedaysin Tickle Your FancySara ja Just My ImaginationJanni keräsivät kumpikin lukijoistaan 30 henkilön tiimin testaamaan kanssaan L’Oréal Parisin Skin Perfection -tuotesarjaa. Haasteen alussa määritettiin omalle iholle tavoite, johon neljän viikon aikana pyrittiin.

Ennen koitoksen alkua, Sara ja Janni kannustivat lukijoitaan hakemaan omaan testiryhmäänsä. Tiimit kilpailivat toisiaan vastaan huikeista palkinnoista, ja tsemppi molemmilla tiimeillä olikin kova!

1
Molemmat bloggaajat kiinnittivät ensimmäisenä huomionsa herkullisen värisiin purkkeihin. Kukapa ei? Ensimmäisellä viikolla arvioitiinkin, minkälainen fiilis tuotteista tulee ensi kättelyssä. Lisäksi viikon tuotteena oli Anti-Tiredness Beautifying Daily Care, joka lupaa raikkaamman ilmeen ilman meikkiä. Jannin fiiliksiä tästä pääset lukemaan täältä, Saran postaus aiheesta löytyy täältä.

_MG_8745
Toisella viikolla päästiin testaamaan Unifying Day Moisturiser -päivävoidetta. Tuote lupaa tasoittaa ihan sävyä ja palauttaa sen luonnollisen heleyden. Tämä oli Saran arvion mukaan 5/5, pelastaa muun muassa ulkoviimassa kuivuvan ihon täydellisesti. Lue koko arvostelu täältä. Janni piti myös tuotteesta, ja huomasikin jo tässä vaiheessa selkeän muutoksen ihonsa kunnossa. Lue lisää täältä.

_MG_8493
Awakening Eye Cream -silmänympärysvoide oli kolmannella viikolla tarkemmassa arvioinnissa. Voide oli molempien bloggaajien mielestä hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Saran postauksen tuotteesta näet täältä, Jannin taas täältä.

_MG_0049
Viimeisellä testiviikolla oli arvostelussa Advanced Correcting Serum, joka päivästä toiseen parantaa ihon laatua ja sen pinnan rakennetta. Tämä tuote nousi heittämällä Saran lemppariksi! Kurkkaa täältä, miksi Sara voisi vaihtaa nimensä Seerumi-Saraksi. Myös Janni rakastaa erilaisia seerumeita – lue hänen arvostelunsa täältä!

 

Teksti: Veera Almila
Kuvat: Tickle Your Fancy & Just My Imagination