Potkua treeniin ja helpotusta arkeen

CO-CREATION EDITORIAL ON TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ LIDLIN KANSSA.

Kaipaatko treenin jälkeen ravitsevaa ja hyvänmakuista välipalaa? Lidlin uuden, monipuolisen Sportyfeel-tuoteperheen urheiluravinteet sopivat moneen tilanteeseen. Tuotteissa yhdistyvät hyvä maku, kätevät pakkauskoot ja erinomainen hinta-laatusuhde. Lue bloggaajien kokemuksia tuotteista!

kuva 1
kuva 2
kuva 2.1
Ryhmäliikuntaohjaajana työskentelevälle Ainon tarinoita treenaamisesta -blogin Ainolle proteiinipatukat toimivat hyvinä välipaloina ennen tai jälkeen jumppien. Aino ihastui Sportyfeel-proteiinipatukoiden herkullisiin makuihin ja pehmeään koostumukseen. Plussaa myös siitä, että patukat sisältävät todella vähän sokeria! Myös Saijis-bloggaaja Saija tykästyi Sportyfeel-proteiinipatukoihin. Suosikkimauksi valikoitui punaherukka-vadelma-valkosuklaa. Patukoita on saatavana kahta kokoa, ja osa niistä on täysin laktoosittomia ja gluteenittomia.

Aina ei edes tarvitse lähteä urheilemaan tai olla kovin kiireinenkään nauttiakseen Sportyfeel-proteiinipatukan. Ne ovat nimittäin niin hyvän makuisia, että MAMI GO GO -blogin Minttu herkuttelee niillä välillä muuten vaan – hyvällä omallatunnolla. Annib-blogista löytyy toinenkin vinkki herkkusuille. Kahvinmakuinen proteiinivanukas käy vaikkapa jälkkäristä pitkän kaavan mukaan toteutetulla viikonloppubrunssilla.

kuva 3
kuva 4
Tickle Your Fancy -blogin Sara käyttää urheiluravinteita treenin jälkeen sekä silloin tällöin välipaloina. Treenin jälkeen Sara juo Sportyfeel-sajan palautusjuoman, joka sisältää monipuolisesti niin proteiineja, hiilareita kuin rasvojakin. Palautusjuoma sisältää siis samoja asioita kuin normaali ruokakin. Bloggaajan lemppariksi nousi minttusuklaan makuinen jauhe, jota saa kätevässä annospussissa. Myös Kohta kunnossa -blogin Jenna tykästyi Sportyfeel-sarjan palautusjuomiin, joita saa kerta-annospussien lisäksi valmiina maitopohjaisena juomana.

Palautusjuomajauheen lisäksi myös proteiinijuomajauhetta on saatavilla kätevissä kerta-annospusseissa. Ne osoittautuivatkin hyviksi välipaloiksi paljon treenaavalle The moment -blogin Lauralle. Kerta-annospussit ovat käteviä kuljettaa mukana, ja lisäksi niiden avulla on helppo kokeilla monia eri makuja ja löytää omat lempparit! Merenhelmi-blogin Veera vinkkaa, että proteiinijuomat sopivat erinomaisesti myös smoothien sekaan.

kuva 5
kuva 6
Uiminen oli All you need is White -blogin Satulle tärkeä harrastus ennen vauvan syntymää, ja nyt vauvan ollessa jo hieman vanhempi, Satu on löytänyt harrastuksen uudelleen. Uinnin jälkeen nälkä kurnii aina kovana, jolloin Sportyfeelin maitopohjainen Recovery-proteiinijuoma on erinomainen välipala. Kiireinen pienen vauvan äiti tykästyi myös käteviin, kerta-annospusseissa tuleviin proteiinivanukkaisiin. Myös toinen kiireinen äiti, Hetkiä-blogin Katriina, turvautuu arjen keskellä ravitseviin ja hyvänmakuisiin Sportyfeel-proteiinipatukoihin.

kuva 7
Sisustus ja Sepustus -blogin Soilella on menossa jouluksi kuntoon -projekti, ja urheiluravinteet ovatkin kovassa käytössä. Lihaskuntotreenin aikana Soile nautti magnesiumia sisältävää Sportyfeel-urheilujuomaa, joka tuntuikin antavan lisäpuhtia treenin suorittamiseen. Rasvanpolton tehostamiseksi Soile kokeili hyvänmakuista, sokeritonta ja rasvantona L-karnitiinijuomaa.

Käy kurkkaamassa kampanjasivulle ja osallistu kilpailuun, jossa arvotaan 5 kpl 30 euron Sportyfeel-tuotepaketteja! Kilpailu on käynnissä 20.11. asti.

 

Teksti: Emilia Mikola
Kuvat: Bloggaajilta