Let me take a selfie!

CO-CREATION EDITORIAALI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ MICROSOFTIN KANSSA

_MG_0049
Viisi bloggaajaamme saivat käyttöönsä uuden Lumia 735 -älypuhelimen. Kolmen viikon aikana he ottavat viikottain selfien puhelimen etukameralla omasta Happy Placestaan – eli paikasta, joka saa heidät hymyilemään. Arvaatko sinä, mistä kuvat on otettu? Oikein arvanneiden kesken arvomme kolme Lumia 735 -puhelinta ja seitsemän MD-12 -kaiutinta!

Kurkkaa bloggaajien kuva-arvoitukset täältä! Kuvaa klikkaamalla näet myös jokaisen bloggaajan vihjeen. Mukana haasteessa Ainon tarinoita treenaamisesta, Karostardust, Merenhelmi, Inhimillinen turhamaisuus ja Natalie Vilen.

_MG_8493
Inhimillinen turhamaisuus -bloggaaja aloitti kuvahaasteen vihjeellä ”Täällä eka, täällä vika!”

Bloggaajille puhelimen kameran laatu on erityisen tärkeä ominaisuus, kun kaikki tärkeät tapahtumat on totuttu tallentamaan kameran rullalle. Myös aktiivisuus Instagramissa on heille itsestäänselvyys, ja tämä puolestaan korostaa laadukkaan älypuhelimen roolia entisestään. Ei olekaan ihme, että viisi bloggaajaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä uuteen puhelimeensa.

_MG_8745
Natalie Vilen paikassa, jossa hän rentoutuu.

Lumia 735 -puhelimen etukameran laajakulmalinssin ansiosta selfieen mahtuu entistä enemmän sisältöä, 5 megapikselin etukamera taas tekee kuvista erittäin tarkkoja. Eikä tietokoneellekaan enää tarvitse mennä tavoittaakseen ystäviä ympäri maailman – Skypen käyttö on miellyttävää nyt myös älypuhelimella!

Montako uskot arvaavasi bloggaajien Happy Place -kuvista? Kurkkaa kuvat täältä.

Lisää myös oma selfiesi Instagramiin tägein #laajempinäkökulma ja #Lumia735 ja olet mukana viiden MD-12 -kaiuttimen arvonnassa!

Ainon tarinoita treenaamisesta -bloggaajan postaukset löydät täältä, täältä ja täältä.
Karostardustin postaukset on luettavissa täältä, täältä ja täältä.
Merenhelmi-Veeran fiilikset voit lukea täältä, täältä ja täältä.
Inhimillinen turhamaisuus -bloggaajan jutut voit lukea täältä, täältä ja täältä.
Natalie Vilenin postaukset löydät täältä ja täältä.

 

Teksti: Veera Almila
Kuvat: Bloggaajilta