Viisi täydellistä pikkumustaa

CO-CREATION EDITORIAL ON TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ SEPPÄLÄN KANSSA.

On ihanaa laittaa juhliin päälle jotain uutta! Mutta aina ei ole varaa tuhlata mekkoon, jota pääsee käyttämään vain muutaman kerran. Seppälä tarttui pulmaan haastamalla bloggaajat ostamaan asukokonaisuuden talven juhliin alle 60 eurolla.

Mahdoton tehtävä luonnistui bloggaajilta yllättävän helposti, sillä Seppälän koko naisten juhlamallisto on tällä hetkellä 20 % alennuksessa ja kaikki rintaliivit 12,95e kappale! Tarjous on voimassa 23.11. asti.

kuva_1

Life of Silja -blogin Silja kokeili kolmea pikkumustaa ja ihastui lopulta eniten yhden asun yksityiskohtiin. Katso postauksesta minkä asun Silja valitsi!

kuva_2

Rillan koti -blogin Rillan matkaan valikoitui klassinen pitsimekko, joka istui kuin hansikas. Lue miksi mekko on ehdoton valinta Barcelonan matkalle täältä.

kuva_3

Tickle Your Fancy –bloggaaja Saralle yksi mekko oli alusta asti yli muiden – ja rahaa kului hävyttömän vähän! Tsekkaa täältä mitä Saran valinta kustansi.

kuva_4

MAMI GO GO –bloggaaja Minttu taas lähti ostamaan pitsiunelmaa, mutta päätyikin rennompaan asuun. Lue postaus, ja tiedät mikä sai MIntun bloggarin muuttamaan mieltään!

kuva_5.1

Hetkiä-blogin Katriina luottaa siihen että yksinkertaisuus on kaunista ja valitsi valikoimasta klassisen kellohelmaisen mekon. Lue täältä, mikä Seppälän lippulaivaliikkkeessä erityisesti ihastutti.

kuva_5

Mekkojen lisäksi bloggaajien matkaan tarttui Seppälästä myös muuta ihanaa. Lue mitkä alusvaatteet Silja, valitsi millaisia asusteita Mintun mukaan tarttui ja mitä Rilla löysi kaupasta.

kuva_7
kuva_8
kuva6

Kattavan tarjonnan lisäksi bloggaajat ihastelivat myös Seppälän uudistunutta lippulaivamyymälää, eivätkä suotta! Tsekkaa kuvat design-sisustuksesta Tickle You Fancy ja MAMI GO GO -blogeista.

Vielä ehdit myös voittamaan bileasun omaksesi!  Käy sovittamassa asukokonaisuutta Seppälässä, tägää kuvaan @seppalaofficial ja #seppalaparty ja olet mukana 60 €:n lahjakortin arvonnassa. Osallistumisaikaa Instagram-skabaan on sunnuntaihin 23.11. asti!

 

Teksti: Salla Koivu
Kuvat: Bloggaajilta