Lahja, josta on iloa koko perheelle

Tässä ovat joululahjavinkit, joista koituu iloa koko perheelle. Tutustu ASUS-laitteisiin ja kerro suosikkilahjasi pukinkonttiin!

T200_blue_12ASUS Transformer Book –sarja
ASUS on markkinajohtaja 2in1-laitteissa Transformer-sarjallaan. ASUS Transformer Book T200 on saumaton tabletin ja kannettavan tietokoneen yhdistelmä, joka soveltuu erinomaisesti aktiiviseen elämäntyyliin sen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. Kirkkaalla ja terävällä 11,6” HD IPS-näytöllä varustettu Windows 8.1-laite pitää sisällään näppäimistötelakan USB-liittimineen ja se on täydellinen valinta esimerkiksi opiskelukäyttöön ja oman blogin ylläpitämiseen. Laitteesta löytyy kaksi kameraa joiden ansiosta tien päällä onnistuu esim. Skype-puhelut tai otat kuvia omaan julkaisuun. Jopa 10 tunnin akunkeston ansiosta laitetta pystyy käyttämään helposti koko päivän ilman latausta. Transformer Book T200:n edeltäjä – huippusuosittu Transformer Book T100 on varustettu Office lisenssillä, tutulla näppäimistötelakalla, terävällä 10,1” HD IPS-näytöllä ja jopa 11 tunnin akkukestolla.

Purple01_CASUS MeMO Pad 7 (ME572)
Uuden sukupolven ASUS MeMO Pad 7 (ME572C) on uskomattomalla hinta-laatusuhteella ja kattavilla ominaisuuksilla varustettu 7″ Android-tabletti, jonka ulkoasun suunnittelussa on otettu vaikutteita huippusuunnittelijoiden laukkumallistoista. Tyylikäs ja kevyt laite on varustettu upealla 1920 x 1200 -resoluution IPS-paneelilla, joka todella tuo multimedian eloon ennennäkemättömällä tarkkuudella. Huippuluokkainen suorituskyky, jopa 11 tunnin akunkesto aktiivisessa käytössä sekä microSD-kortinlukija (jopa 64 GB asti) viimeistelevät kokonaisuuden. Saatavilla viininpunaisena sekä mustana.

ME581C_white_5+20nASUS MeMO Pad 8 (ME581)
Huippu-uutuus ASUS MeMO Pad 8 (ME581CL) on tyylikäs ja sulavalinjainen 8” Android-tabletti, joka on varustettu tyrmäävällä 1920×1200-resoluution IPS-paneelilla sekä 4G LTE -yhteyksillä, joiden ansiosta pystyt muodostamaan yhteydet internetiin myös silloin, kun langatonta verkkoyhteyttä (Wi-Fi) ei ole saatavilla. Kompaktista koostaan huolimatta laite tarjoaa jopa 30 % enemmän näyttöpinta-alaa kuin perinteiset 7” tabletit, joten se soveltuu erinomaisesti multimediakäyttöön. Laitteen näyttöpaneeli on myös käytettävissä lähes kaikilla perinteisillä kynillä sen ainutlaatuisen herkkyyden ansiosta. MicroSD-korttipaikan avulla käyttäjä pystyy laajentamaan tallennustilaa jopa 64 GB asti.

UX303_12ASUS ZENBOOK™ UX303
Ammattilaistason suorituskykyä uskomattomalla viimeistelyllä – uuden sukupolven ASUS ZENBOOK™ UX303 muuntaa käsityksesi perinteisistä kannettavista tietokoneista. Upeaan alumiinikuoreen on sisällytetty 13,3” QHD+ -resoluution (3200×1800) kosketuspaneeli, joka soveltuu tarkkuudeltaan myös vaativaan videon- ja kuvankäsittelyyn. Suurikokoisen 256 GB SSD-aseman ja Intelin tehokkaimman Core i7 –suorittimen ansiosta Windows käynnistyy salamannopeasti ja laite suoriutuu vaativistakin tehtävistä silmänräpäyksessä. ASUS ZENBOOK™ UX303 on tyylitietoisen ja vaativan käyttäjän valinta.

TF103C_white_06ASUS Transformer Pad TF103C
ASUS Transformer Pad TF103C on nimensä mukaisesti paljon enemmän kuin perinteinen Android-tabletti. Mukana tulevan näppäimistötelakan ansiosta sitä pystyy käyttämään tarvittaessa myös perinteisten kannettavien tietokoneiden tavoin esimerkiksi pidempiä sähköposteja kirjoittaessa. Viihdekäytössä laitetta on kätevä käyttää ilman näppäimistötelakkaa sen erittäin responsiivisen HD 10,1” kosketuspaneelin avulla – nauti esimerkiksi elokuvista, sarjoista ja Google Play Storen sadoista tuhansista applikaatioista kätevästi kotisohvalla tai matkoilla.

 

Kerro, mitkä ASUS-laitteista sinä antaisit lähimmäisillesi ja osallistut arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi ASUS Transformer Book T200 (arvo 500 euroa!). Arvonta päättyy 15.12.2014. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!