Sisustusbloggaajien suosikit joulukotiin

Indiedaysin toimitus keräsi sisustusblogeista viisi tämän joulun kauneinta yksityiskohtaa, joilla luot kodikkaan ja kutsuvan joulutunnelman. Tässä sisustajien viisi suosikkia:

1) Valkoisen ja vihreän sävyt

1_pihkala
Kuva blogista Pihkala

2_maiju saw
Kuva blogista MAIJU SAW

3_villa h
Kuva blogista Villa H

Vihreän ja valkoisen yhdistelmästä syntyy kauden tyylikkäin ja helpoin tunnelma. Vihreää voi tuoda sisälle laittamalla maljakkoon pienen kuusen tai männyn alun sekä tekemällä pieniä kukka-asetelmia sinne tänne. Minimalistisemmasta tyylistä pitävä ei välttämättä edes muita koristeita kaipaa!

2) Paperikoristeet ja -tähdet

4_maiju-saw
Kuva blogista MAIJU SAW

5_heinässä-heiluvassa
Kuva blogista Heinässä heiluvassa

Paperisia tähtiä ripustetaan tänä vuonna tietenkin ikkunoihin, mutta niillä saa myös muualle kotiin kiinnostavan yksityiskohdan, kun laitat ne pieniin rykelmiin. Heinässä heiluvassa -blogissa paperitähdillä koristuu puolestaan joulukuusi, nämä ovat vieläpä itsetehtyjä!

3) Itse tehdyt koristeet

6_deko133
Kuva blogista Deko 133

7_löytö
Kuva blogista LÖYTÖ

Kävyt, oksat, risut, havut… jo pelkästään luonnosta kerättävillä materiaaleilla voi voi saada paljon aikaan! Herkkä kranssi kelpaa esille sellaisenaan. Viime vuosina on ollut suosittua myös oman joulukalenterin tekeminen, tässä esimerkillinen toteutus Deko 133-blogista!

4) Lämpimät tekstiilit ja lampaantaljat

8_neovia-house
Kuva blogista Neovia House

9_all you need is white
Kuva blogista All you need is White

Pörröiset tekstiilit ja tuoleille asetellut lampaantaljat tuovat lämpöä ja kodikkuutta. Kokeile pehmeää taljaa myös lattialle tai sohvalle. Sohvalle kannattaa myös hankkia torkkupeitto, mitä muhkeampi sen parempi! Väreissä suosiotaan ovat lisäämässä murretut sävyt.

5) Tunnelmallinen valaistus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuva blogista At Maria’s

Helppoutta arvostava himmentää vain kodin muita valoja ja sytyttelee muutaman kynttilän sinne tänne. Tänä vuonna suuren suosioon on noussut myös sähkökynttilät. Erilaisilla jouluvaloilla ja valokoristeilla saa mukavaa tunnelmaa aikaan, kun niitä sijoittelee luovasti eri puolille kotia. Kokeile vaikka isoa lasipulloa kuten Maria!

 

Teksti: Maiju Saha / MAIJU SAW
Kuvat: Bloggaajilta