Talven tärkein valinta

CO-CREATION EDITORIAL ON TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ SORELIN KANSSA.

Tyylikäs ulkonäkö ja käytännöllisyys eivät aina kulje käsi kädessä. SOREL-bootsit ovat kuitenkin ajattoman tyylikkäät, mutta myös lämpimät ja vedenpitävät. Ne suojaavat jalkojasi paitsi tyylimokilta myös talven loskalta ja pakkasilta. Bloggaajat valitsivat suosikkinsa SORELin valikoimista ja stailasivat huippulaadukkaat talvisaappaat omalle tyylilleen uskollisesti.

Inspiroidu upeista asuista ja muista osallistua kilpailuun äänestämällä bootseista suosikkiasi! 

KUVA1
ID_KUVA2
Scotia Lace Boot

Uino -blogin Aino ihastui eniten maiharimaisiin SOREL-bootseihin ja yhdisteli niitä rohkeasti kolmessa eri asussa. Katso blogista, miten esimerkiksi ohuet sukkikset ja hentoinen neule istuvat jykevien talvisaappaiden kanssa.  Lue myös, miten lämpöiset talvisaappaat toimivat sisätiloissa bloggaajan työpaikalla!

KUVA3
Tivoli II Suede Boot

KUVa4
Tivoli II Blanket Boot

Just My Imagination -blogin Jannin talvisista asuista löydät tyyli-inspiraatiota niin kaupungille kuin rentoon sunnuntaipäivään.  Kurkkaa blogista, mikä on Jannin oma suosikkiasu ja minkä SOREL-mallin puolesta bloggaaja erityisesti liputtaa!

KUVA5
Scotia Lace Boot

KUVA6
Tivoli II Blanket Boot

Merenhelmi–blogin Veera ostaa vain harvoin uusia kenkiä tai asusteita. Korkea laatu ja ajaton tyyli ovatkin bloggaajalle erityisen tärkeitä. Tsekkaa, miten Veera stailasi huippulaadukkaat bootsinsa upeiden klassikkoasusteiden kanssa ja inspiroidu laatutietoisen bloggaajan tyylistä!

KUVA7
Medina II Boot

KUVA8
Medina II Boot ja Tivoli Slimshortie Blanket Boot

Life of Silja -blogin Silja loihti SOREL-nilkkureiden ympärille asun kouluun, kaupungille ja arkeen. Katso blogista, mikä on Medina II -korkkareiden salainen ase loskaa vastaan, ja minkälaisen asun kanssa boheemit villinlännen bootsit ovat ihan must.

KUVA9
Tivoli High II Boot

KUVA10
Scotia Lace Boot

Elämää Venlan silmin -bloggaajalle SOREL on tuttu jo vuosien takaa. Hän käyttääkin bootseja niin metsäretkellä kuin fiineillä illallisilla. Klikkaa itsesi blogiin ja katso, kumpi pari kiilasi bloggaajan ykköslemppariksi. Lue myös, mikä on Venlan talvikenkävalinnoissa SE ratkaiseva tekijä.

Haluatko pitää varpaasi kuivina ja lämpiminä, tyylistä tinkimättä? Vielä ehdit äänestää suosikkiasi talven täydellisimmistä bootseista: osallistu kilpailuun ja voita lempiparisi!

 

Teksti: Salla Koivu
Kuvat: Bloggaajilta