Tarvitsemme apuasi!

Lumileopardi on kiistatta yksi maailman uhanalaisimmista eläimistä. WWF:n ja Indiedaysin kampanjassa kolme Indiedaysin bloggaajaa ryhtyivät lumileopardien kummeiksi, haastaen samalla niin bloggaajakollegat kuin lukijansakin mukaan.

6019739112_6066a65a39_b
Lumileopardin suojelijaksi, eli kummiksi, voit ryhtyä myös pienellä kuukausittaisella rahasummalla, sillä jokainen euro menee tehokkaaseen käyttöön. Luonnonsuojelutyö on pitkäjänteistä työtä, minkä takia säännöllinen tukeminen, eli kummius, on äärimmäisen arvokasta. Ryhdy kummiksi tästä linkistä!

Uusi Kuu -bloggaajan esikoinen täytti hiljattain kuusi vuotta, minkä innostamana Emilia lähti mukaan kampanjoimaan hyvän asian puolesta. Yhdessä lapsen kanssa he aikovat tutustua siihen, miksi jokin eläin on uhanalainen ja mitä jokapäiväisessä elämässä voisi tehdä tilanteen parantamiseksi. Kurkkaa myös, ketkä kaksi bloggaajaa Emilia haastoi mukaan lumileopardikummeiksi!

Lumileop--®-Linda-Stanley-(1)
Kuva: Linda Stanley

Hetkiä-blogin Katriinaa on pienestä pitäen opetettu huomioimaan luontoa ja sen asukkaita. Nean syntymän jälkeen hän on alkanut ajatella entistä enemmän maailmaa, jossa hänen lapsensa tulee kasvamaan. Kummiksi ryhtymistä hän ei miettinyt hetkeäkään, ja nimesikin yhdeltä istumalta viisi bloggaajaa mukaan haasteeseen.

Are you feeling fashionable? -bloggaaja on tunnetusti vannoutunut kissafani. Kampanjan tiimoilta Nadja on sitoutunut kummiksi vuoden ajaksi, mutta aikoo omien sanojensa mukaan varmasti jatkaa tukemista sen jälkeenkin. Arvaatko, ketkä bloggaajat Nadja aikoo haastaa lumileopardien kummeiksi? Se selviää sunnuntaina.

14840422942_8571e97807_k
Kuten sanottu, myös kaikki lukijat on haastettu mukaan auttamaan. Kerro haasteesta eteenpäin, vaikka sinulla itselläsi ei kummiuteen olisi taloudellista mahdollisuutta. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on pysäyttää lajin katoaminen maapallolta.

Tästä linkistä pääset liittymään kummiksi tai antamaan jollekin lähimmäisistäsi hyvän mielen joululahjan!

 

Teksti: Veera Almila