Unohda vesi, täältä tulevat misellit!

CO-CREATION EDITORIAALI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ GARNIERIN KANSSA

Bloggaajat kokelivat Garnier Micellar Water -puhdistusvettä osana päivittäisiä ihonhoitorutiinejaan. Vesipohjainen koostumus sisältää misellejä, jotka vetävät puoleensa likaa ja meikkiä kuin magneetti, sopien kuitenkin myös herkälle iholle. Tuloksena on miellyttävän tuntuinen, täydellisen puhdas iho ilman hankaamista tai huuhtelua. Katso, mitä mieltä Nadja, Minttu, Aino ja Janni ovat uuden sukupolven all-in-1-puhdistustuotteesta!

nadja

Are you feeling fashionable -blogin Nadja myöntää olevansa suhteellisen laiska ihon puhdistaja. Nukkumaan tulee silloin tällöin mentyä meikit naamalla, jos suihkussa käynti jää illan sijaan vasta seuraavaan aamuun.

– Mun mielestä on helpointa pestä meikit pois suihkussa, ja on tosi ärsyttävää yrittää pestä niitä lavuaarin yllä kun vettä roiskuu kaikkialle, Nadja toteaa. Micellar Water onkin tuonut pelastuksen niihin iltoihin, kun suihkuun ei yksinkertaisesti vain jaksa raahautua. Nukkumaan onkin sittemmin päästy puhtailla kasvoilla.

– Kasvojen puhdistus aamuin ja illoin on tärkeä asia, joka munkin oli vihdoin aika oppia. Ei mennyt kuin hetki ja kaikki meikki oli poissa. Micellar Water ei jätä kasvoja kuiviksi, joten mun ei ole tarvinnut käyttää edes kosteusvoidetta: jää siis taas enemmän aikaa muihin asioihin kiireisen arjen keskellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ainon tarinoita treenaamisesta -blogissa ei juurikaan kärsitä iho-ongelmista, johon varmasti vaikuttaa personal trainerina työskentelevän Ainon aktiivinen ja terveellinen elämäntyyli. Vauhdikas työ asettaa kuitenkin omat haasteensa erityisesti iholle, päivän aikana kun tulee hikoiltua ja käytyä suihkussa ainakin pari kertaa.

– Kasvot on joka kerta pakko puhdistaa, sillä muuten hiki jää tuntumaan epämukavana tahmeutena ihoon. Hikoilun ja suihkuttelun johdosta ihoni on luonnollisesti aika kuiva, ja suihkun jälkeen kosteusvoide on ihan pakollinen, Aino kertoo päivistään.

– Mietin aluksi, että voiko tällainen puhdistusvesi toimia ilman vettä? Tuntui oudolta ajatella, ettei kasvoja huuhdella käytön jälkeen lainkaan. Ennakkoluuloista huolimatta kostutin vanulapun puhdistusvedellä ja pyyhin kasvot läpi. Meikki ja lika irtosivat todella helposti ja kasvoille jäi raikas olo. Iho ei myöskään tuntunut yhtä kuivalta kuin normaalin kasvopesun jälkeen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Garnier Micellar Water -puhdistus ei vaadi kasvojen huuhtelemista, josta MAMI GO GO -blogin Minttu oli iloissaan – talvi-iho kun tuntuu useista pesukerroista lähinnä kuivuvan ja kärsivän.

– Micellar-vedellä meikit saa putsattua hetkessä vanulapulla. Iho jää puhtaaksi, raikkaaksi ja miellyttävän rauhoittuneen tuntuiseksi, Minttu kuvailee kätevää tuotetta. Testauksen jälkeen bloggaaja kokeili varmuuden vuoksi puhdistaa ihoa vielä tavallisella kasvovedellä, eikä ihosta irronnut tippaakaan likaa: misellit siis todella toimivat!

1Q9C5676

Just my imagination -blogin Janni kiinnostui testin tuotteesta alun perin siksi, että sen kuvauksessa lupailtiin nopeutusta ja helpotusta kasvojen puhdistukseen. Puhdistusveden koostumus kuitenkin herätti epäilyjä aiempien kokemusten perusteella:

– Jotkut aikaisemmin kokeilemani puhdistusvedet jättäneet kasvoni käytön jälkeen rutikuiviksi ja jopa hieman kirveleviksi. Sain kuitenkin Micellar-veden kohdalla huokaista helpotuksesta: kasvot puhdistuvat todella näppärästi ja iho on puhdistuksen jälkeen todella miellyttävän tuntuinen, Janni kertoo ja vinkkaa käyttävänsä tuotetta myös aamuisin, tuomaan kasvoille raikkautta ennen meikin levittämistä.

Kuulostaa hyvältä, eikö? Lue lisää tuotteesta ja kokeile itse!

 

Teksti: Oona Grönberg
Kuvat: Bloggaajilta