Viikon parhaat

Indiedays aloitti maanantaina 2.2. WhatsApp-viestien lähettämisen kaikille halukkaille. Yhteen viestiin kerätään päivän parhaita bongauksia upeiden postausten joukosta. Kurkkaa alta, minkälaisia postauksia tällä viikolla tuli suoraan ihanien tilaajiemme puhelimiin!

Tilausohjeet:
Tallenna numeromme 040 1841 852 puhelimeesi, ja lähetä meille WhatsAppissa terveisesi. Se oli siinä! Muut vastaanottajat eivät näe numeroasi.

Untitled-1

Koska Mariannan-blogi aloitti Indiedaysilla maanantaina, esittelimme totta kai hänen bloginsa. Tervetuloa vielä kerran, ihana Marianna!

Untitled-3

Muodista kiinnostuneita hemmoteltiin inspiroivalla street style -paketilla. Ja nämä katutyylithän tulivat sitten suoraan Tukholman muotiviikoilta, eli ihan pakollinen juttu luettavaksi jokaiselle!

Untitled-4

Vaalea on sisustuksessa ollut in jo jonkin aikaa, mutta miten tuoda tummilla yksityiskohdilla tyylikkäästi jotain uutta tähän trendiin? Kurkkaa täältä!

DSC_0518

Runebergintortut olivat ehkä ajankohtaisempia eilen, torstaina, mutta näitä raakaruokaherkkuja suosittelen silti kokeilemaan jo ennen seuraavaa vuotta. Niin nerokasta!

Untitled-7

Voivatko huonot tavat parantaa parisuhdetta? Hulvaton Y by Jenny kertoo oman kantansa tähän parisuhteensa kautta.

Untitled-8

Ja kukapa ei tarvitsisi huoletonta, helppoa nutturaohjetta? Yes please! Parturi-kampaajaksi opiskelevan A piece of inspiration –Annin blogistahan löytyy, käy tsekkaamassa.

Untitled-10

Tickle Your Fancy –Saran helmikuun ostoslista kannattaa ehdottomasti tsekata läpi. Must have -tuotteiden lista piteni ainakin omalla kohdallani sen jälkeen hitusen…

Untitled-11

Jos on mikä tahansa dieetti menossa, suosittelen lukaisemaan tämän postauksen läpi. Mustaa valkoisella siitä, miksi hiilareidenkin tankkaaminen aika ajoin kannattaa. Jes!

Untitled-12

”Ja olihan se, olisittepa nähnyt sen ilmeen, kun tuo toinen puolisko tajusi mitä on saanut lahjaksi. Taisin saada tämän vuoden pisimmän halauksen, ja kyllä mulla vierähti pieni kyynelkin poskelle, kun tajusin antaneeni mieluisan lahjan.” Käy katsomassa, mitä Otto sai But I’m a human not a sandwich –Iinalta hääpäivälahjaksi – täydellinen yllätys!

Untitled-13

Uino esittelee arkimeikkinsä videolla! Postauksesta löytyy myös tuotelinkkejä käytettyihin tuotteisiin, joten kannattaa varautua myös pieneen shoppailufiilikseen.

Untitled-14

Viekö huono käytös pidemmälle elämässä? Painetaanko muita ajattelevat tyypit liian helposti lyttyyn? Lue hieno pohdinta täältä!

Untitled-2

”Never say never, mikään ei ole varmempaa kuin se, että muoti kertaa itseään.” Uusi Kuu –Emilian postauksessa mainitaan useampikin tämän vuoden trendeistä…

 

Tilausohjeet:
Tallenna numeromme 040 1841 852 puhelimeesi, ja lähetä meille WhatsAppissa terveisesi. Kuinka iisiä!

 

Teksti: Veera Almila
Kuvat: Bloggaajilta