Lisää tehoa treeniin

CO-CREATION EDITORIAALI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ FASTIN KANSSA

Ainon tarinoita treenaamisestaAino ja Tickle Your FancySara lähtivät mukaan Indiedaysin ja FASTin yhteistyökampanjaan, jonka aikana urheilullinen kaksikko testasi uusia Champ’s Coice -lisäravinteita treeninsä tukena. Palautusjuomat olivat molemmille jo entuudestaan tuttuja, mutta ennen treeniä ja sen aikana nautittavat Workout Shock ja Workout Intra -juomat olivat ensikertaa kokeilussa.

palkkari
Sara on tottunut nauttimaan palautusjuoman heti treenin jälkeen. Aino puolestaan käyttää heraproteiinia palautusjuoman lisäksi smoothieihin ja protsupannareihin. Suklaan ja banaanin makuisista jauheista jälkimmäinen vei tällä kertaa makutestin voiton.

P1190229
Sara kokeili Workout Shock -latausjuomaa koulupäivän jälkeen ennen illan voimatreeniä ja oli tyytyväinen lisäravinteen tehoon. ”Jos tulee jatkossakin nopeita lähtöjä suoraan luentopenkiltä kovatehoiseen voimatreeniin, juon erittäin mielelläni latausjuoman pohjalle!”

Aino käytti boosteria treenien välissä ja vakuuttui sen toimivuudesta. ”Tunnin jälkeen, kädet ja koko yläkroppa oli yhtä spaghettia. Hommaa ei helpottanut yhtään, että parin tunnin kuluttua täytyi lähteä ohjaamaan spinning-bodypump, jossa siinäkin tuo pump-osuus kohdistuu lähinnä ylävartaloon. Päätinkin testailla Workout Shock –nimistä lataria tuomaan energiaa. Hetki juoman nauttimisen jälkeen alkoi nipistellä sormissa ja olo virkenikin hyvin nopeasti.”

id_P11902271
Workout Intra -juoma on treenin aikana nautittavaksi tarkoitettu, aminohappoja sisältävä lisäravinne. Useamman kerran päivässä treenaavalla Ainolla Intra on toiminut hyvin ja ravinnut lihaksia myös treenin aikana.

Myös Sara oli tyytyväinen Intraan testatessaan sitä treenin aikana: fiilis oli energinen treenin alusta loppuun!

 

Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan FASTin lisäravinteita! Osallistu lukijakilpailuun kertomalla, mitä Ainon ja Saran testaamista tuotteista itse kokeilisit mieluiten, ja miksi. Palkinnoksi voittaja saa 150 euron arvoisen Champ’s Choice -tuotepaketin!

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Bloggaajilta