Superfoodit osana arkea

CO-CREATION EDITORIAALI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ COCOVIN KANSSA

Pari viikkoa sitten kerroimme Indiedaysin ja CocoVin yhteistyökampanjasta, joka haastoi bloggaajat kokeilemaan superfoodeja osana arkea. Miten kokeilu sujui, onko testiryhmän olo nyt superimpi ja millaisia reseptejä saatiin aikaan?

IMG_1231
Lisbet e. -bloggaaja lähti kokeiluun hieman skeptisin mielin, mutta onnistui loistokkaasti lisäämään superfoodeja aamu- ja iltapaloille. Kuvan suklaavanukas on varmaan maailman terveellisin herkkupala, sillä se on valmistettu chiasiemenistä ja makeuttamiseenkin on käytetty kookossokeria!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavien kannattaa kokeilla siemennachoja, joiden resepti löytyy Uusi Kuu -blogista. Emilian koko perhe osallistui uusien ruoka-aineiden testailuun, ja jopa lapsilla superfoodit sulautuivat helposti arkiruokailun sekaan. Kokeilu sujui lopulta niin hyvin, että tuotteita piti käydä hakemassa lisää jo ensimmäisen viikon jälkeen!

1Q9C9919
Just My Imagination -blogin Janni käytti chiasiemeniä osana ruokavaliotaan jo aikaisemmin, mutta kokeilun myötä myös hamppuproteiini ja kookossokeri ovat ansainneet paikkansa bloggaajan ruokakaapista. Maidottomat ja gluteenittoman kookosletut ovat yksi Jannin uusista lempiherkuista ja maistuvat epäilyksistä huolimatta hyvältä!

cocovi-superfood-3
Ja oliko niillä superfoodeilla jotain tekemistä supervoimien kanssa? MAMI GO GO -bloggaaja Minttu ainakin tuntee olonsa pirteämmäksi ja makeanhimo on testijakson aikana pysynyt kurissa – huippua! Ihan tavallisiinkin ruokiin saa helposti lisäpotkua lisäämällä sekaan superfoodeja, ja Minttu sekä pojat Kaapo ja Elvis ovatkin erityisen tykästyneitä erilaisiin smoothieihin.

Jos sinäkin haluat päästä testaamaan superfoodeja osana arkea, käy osallistumassa kilpailuun kampanjasivulla. Voittaja saa 100€ arvoisen CocoVi-tuotepaketin! Kilpailu päättyy sunnuntaina 15.02.

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Bloggaajilta