Long bob – kevään tyylikkäin hiusmalli!

Se toimii kaikissa väreissä ja pituuksissa – bob, eli tutummin polkka, on tämän hetken kuumin hiustyyli. Tässä inspiraatiota kaikille niille, jotka miettivät lyhyempää ja keveämpää mallia hiuksiinsa!

rilla
Rillan Koti -bloggaaja kävi tammikuussa leikkaamassa pitkän polkkatukan, jolloin hiuksista napattiin pois huimat 15 senttiä. Kuukautta myöhemmin Rilla haki selkeämpää mallia, jolloin tukkaa lyhennettiin vielä entisestään. Lopputuloksena tyylikäs lyhyt polkka, jonka saa tarvittaessa vielä ponnarille. Pisteet myös upeasta A-linjaisesta mallista!

image1-4-kopio
Myös Lauantaimurhetyttö-bloggaaja on hulluna long bobiin. Anna ei malttanut odottaa hiustensa kasvamista, vaan kävi hakemassa pidennykset saadakseen haluamansa mallin! Samalla hiusten väri vaihtui vaaleasta upeaan tummanruskeaan.

20140917_172054
Parturi-kampaaja Hanna on myös innostunut long bobista eli lobista. Bloggaaja oli aluksi hieman huolissaan siitä, miten kampausten tekeminen lyhyemmän hiusmallin myötä onnistuu, mutta huoli osoittautui aiheettomaksi! Katso Hannan suosikkikampaukset Beatissa-blogista.

Untitled-1
Mama loves you two -bloggaaja suosii pitkää polkkamallia! Pitkiin hiuksiin tottunut Nanna ihastui saman tien mallin helppohoitoisuuteen ja monipuolisuuteen.

hiustutoriaali-polkkatukka-4
Polkkatukkaan saa myös lisää näyttävyyttä leikittelemällä väreillä. Mintun tummasta vaaleaan liukuvärjätty malli on ihanan pirtsakka! Kurkkaa bloggaajan vinkit polkkatukan laittoon MAMI GO GO -blogista.

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Bloggaajilta