Pakko saada lappuhaalari!

Yksi kiistellyimmistä vaatekappaleista on jälleen rantautunut Suomeen: kokopitkä lappuhaalari on täällä! Edessä on siis uusia haasteita niille, joilla viime kesänä oli jo pelkästään shortsimallin hyväksymisen kanssa ongelmia.

Ihan ensimmäisenä ei tulisi mieleen kuvailla tätä ala-asteen suosikkivaatetta sanalla monipuolinen, mutta nämä neljä erilaista kokonaisuutta nähtyäni taidankin muuttaa mieleni. Olitpa tyyliltäsi sitten klassinen, sporttinen tai boheemi, lappuhaalari on must have!

DSC_1791
Just My Imagination -blogin Janni kertoo lappuhaalareiden herättäneen aiemmin väistämättä maajussi-viboja, kunnes hän lopulta törmäsi omalle kropalle sopivaan malliin. Musta haalari on helppo yhdistää vaikkapa farkkupaitaan.

232g
“Rehellisesti sanottuna tuntui vähän hassulta ihastua vaatteeseen, jota on käyttänyt viimeksi tarhaikäisenä, mutta nämä haalarit on musta ihan övericoolit!”, toteaa Life of Lotta -blogin Lotta. Bloggaajan yhdistelmä vaaleansinisine yksityiskohtineen on naisellisen rento.

milla
Lack Of Colour -blogin Milla törmäsi internetin uumenissa täydelliseen harmaan collegepaidan ja mustan lappuhaalarin yhdistelmään. Millan omassa versiossa haalariasusta löytyy vielä korolliset nilkkurit ja lierihattu.

IMG_4895
Tickle Your Fancy -blogin Saran samettinen versio on koleina päivinä varsin käytännöllinen: “Kiitos löysän mallin, tännehän sai kylmänä päivänä hamstrattua alle vaikka kuinka paljon vaatetta”. Poolo ja klassikkotennarit tuovat asuun sopivasti trendikkyyttä!

 

Teksti: Sara Vanninen / Tickle Your Fancy
Kuvat: Bloggaajilta