Tässä tulee hattumimmit!

Ne ovat ajattomia, trendikkäitä ja monipuolisia. Huonona päivänä niiden alle voi piiloutua, ja hyvänä päivänä niitä voi kantaa itsevarmasti. Kaikki eivät niille lämpene, mutta osa meistä vannoo niiden nimeen. Tässä tulee kuusi bloggaajaa, joista jokaisen tyyliin lierihatut kuuluvat vuodenajasta riippumatta!

16459564950_2c9a13481b_c
Hattu kuuluu The Next Episode -blogin Katarinan vakiovarusteisiin, tuoden asuun sen kuuluisan viimeisen silauksen. Kuinka upealta se näyttääkään väljän neuleen kanssa keväisellä kadulla!

P2250363
Fashion Statement -blogin Reetta yhdisti vaaleanharmaan päähineensä farkkupaitaan, oversize-neuleeseen ja boyfriend-farkkuihin. Kokonaisuus on bloggaajan tyylille uskollinen: ihanan boheemi!

DSC_1069
Tickle Your Fancy -blogin Sara paljastaa omistavansa laajan hattukokoelman, ja ne kuuluvatkin bloggaajan tyylin kulmakiviin. Kokeile harmaata lierihattua valkoisen pooloneuleen ja villakangastakin kanssa, et varmasti tule pettymään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Venla Savikujaa ei tunneta pelkästään näyttelijänlahjoistaan ja timmistä kropastaan, vaan myös näyttävistä hatuistaan! Bloggaajalla on todellakin silmää yhdistelyssä – iso lierihattu toimii mainiosti esimerkiksi pastellisävyisen bleiserin kanssa.

KE2
AESKA-blogin Paula kuuluu ehdottomasti hattufaneihin. Hän on elävä todiste siitä, että ne toimivat niin kesällä kuin talvellakin. Klassinen kamelitakki ja saman värimaailman päähine on täys kymppi!

IMG_7208
Lookbook-julkkis Thelma Romu vannoo hattujen nimeen. Lierihattu viimeistelee muotibloggaajan asennetta tihkuvat asut. Tällä kertaa se on yhdistetty tyttömäiseen ruutuhameeseen ja nahkableiseriin.

 

Teksti: Sara Vanninen / Tickle Your Fancy
Kuvat: Bloggaajilta