Tuorepuuro, uunipuuro vai smoothie – 100 reseptiä puurosta

CO-CREATION KAMPANJA TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ ELOVENAN KANSSA

Suomessa klassikon mainetta nauttiva puuro on noussut trendiruoaksi ympäri maailmaa. Ilmiön kunniaksi Indiedays ja Elovena haastoivat bloggaajat kehittelemään uusia versioita perinteisestä kaurapuurosta. Bloggaajien puuroviikkoja onkin saatu seurata viimeiset pari kuukautta, ja erilaisia ohjeita on syntynyt yli 100! Tässä katsaus huikeimpiin resepteihin, joita kampanjan aikana nähtiin.

Muista myös kurkata kaikki reseptit ja osallistua kilpailuun täällä!

On-the-move-5-iso
Trendikkäät tuorepuurot ovat aamu-unisten todellinen päivänpelastus – annoksen kun voi laittaa jääkaappiin tekeytymään jo edellisenä iltana! On The Move -bloggaaja kehitteli tämän ihanan virkistävän kiivituorepuuron, jonka kirpakkuus antaa sopivasti potkua päivään.

uunip
Jo's-secret-4
Kuulutko niihin, joille perinteinen puuro ei oikein maistu? Nämä reseptit ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia! Ainon tarinoita treenaamisestaAino ja Jo’s SecretJohanna pistivät puuron uusiksi uunissa – tuloksena huipputerveelliset uunipuurot. Makua tuomaan sopivat erilaiset marjat, hedelmät ja mausteet. Reseptin marjaiseen uunipuuroon löydät täältä ja banaanipuuropiirakkaan täältä.

smoothiet
P1010839
Smoothiet mielletään usein kevyiksi välipaloiksi, mutta niistä saa helposti täyttävämpiä lisäämällä joukkoon kaurahiutaleita, juoman raikkaudesta tinkimättä. At Maria’s -blogissa kehiteltiin herkullisen värinen inkivääri-vadelmasmoothie, jollaisen Maria tykkää nauttia kiireettöminä aamuina ennen töitä. Myös Kissoja ja kasvisruokaa -blogissa kokeiltiin ruokaisampaa smoothieta. Kaura-pinaattismoothie on paitsi pirtsakan värinen, myös täyttävä ja terveellinen!

herkkupuuroi
Untitled-1
Puurot sopivat myös herkutteluun, vaikkei ihan heti uskoisi. Jasminsofi-blogissa kehiteltiin paras puuro ikinä, nimittäin mansikkainen nutellapuuro – nam! Lisämakua herkkuun antoi uusi, mansikalla ja valkosuklaalla maustettu  Elovena Hetki -annospikapuuro. Home Vanilla -blogissa puolestaan nautiskeltiin kinuskisen banaanipuurolla. Ja kyllä, kermavaahto sopii täydellisesti myös puuroon.

Katso lisää erilaisia reseptejä ja äänestä suosikkiasi sunnuntaihin 8.3. mennessä täällä! Osallistumalla voit voittaa runsaan Elovena-tuotepaketin sekä Iittalan Elovena-mukin.

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Bloggaajilta