Nopea ja terveellinen lounas

CO-CREATION KAMPANJA TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ LIDLIN KANSSA

Kahdeksan bloggaajaa otti osaa Indiedaysin ja Lidlin yhteistyökampanjaan, jossa testattiin uusia Fresh Corner -tuotteita. Laajasta valikoimasta löytyy erilaisia salaatteja ja kolmioleipiä sekä tuoreita marjoja ja hedelmiä – kaikki valmiina nautittavaksi!

IMG_2568x-800x533
But I’m a human not a sandwich -bloggaaja haki Fresh Cornerista ensimmäisen työpäivän duunilounaan ja oli erittäin tyytyväinen tuotteiden laatuun sekä edullisiin hintoihin. Tällä kertaa monipuolisesta salaattivalikoimasta tarttui mukaan kana-pastasalaatti, mutta seuraavilla kerroilla Iina aikoo testata myös falafel- ja tacosalaatteja!

DSC_17051
_MG_7413
Just My ImaginationJanni sekä LuumutarSanna kärsivät epäsäännöllisistä ruokarytmeistä. Fresh Corner on onnistunut helpottamaan molempien bloggaajien arkea terveellisillä ja kätevillä lounasvaihtoehdoilla. Erityiskiitosta saavat salaattien mukana tulevat aterimet, jolloin ruokatauon pitäminen onnistuu missä vain!

lidl-eat-away-fresh-deli-1
MAMI GO GO -bloggaaja Minttu puolestaan pääsi nauttimaan valmiista annoksista muuttokiireiden keskellä ja yllättyi positiivisesti tuotteiden laadusta: ”Kaupan pakatut kolmioleivät ja salaatit ovat useasti mielestäni suoraan sanottua aika karseita, leivät kamalaa valkoista mössöä ja salaatit vetisiä, nahistuneita eikä niissä ole paljoa täytteitä. Mutta nyt meitä kuluttajia on selkeästi kuultu, ja Fresh Cornerin Eat Away -tuotteet ovat nimensä veroisesti tuoreita ja oikeasti hyviä.”

DSC06611
lidl_1
Myös Fresh Cornerin marja- ja hedelmätarjonta vei bloggaajien sydämet. Etenkin talvikuukausina tuoreita ja edullisia marjoja on hankala löytää, mutta nyt sekin ongelma on ratkaistu. Herneetkin rokkaa -blogissa kehiteltiin Fresh Cornerin valikoiman pohjalta nopea jälkiruoka, joka sopii moneen makuun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joskus helpot ruokaratkaisut ovat tarpeen myös kotioloissa. Hetkiä-bloggaaja Katriina onnistui viettämään flunssapäivää rauhallisissa merkeissä nappaamalla päivän eväät Lidlistä. Herkullisen falafelsalaatin lisäksi Katriina päätti testata rieskakolmioita, jotka maistuivat myös Nea-tyttärelle. Valmiiden lounassalaattien lisäksi Fresh Cornerista löytyy myös käteviä salaattipohjia, joita Uusi Kuu -bloggaaja hyödyntää usein perheen arkiruokailussa.

DSC_0495
Miltä kuulostaisi oikeasti helppo ja rentouttava viikonloppubrunssi? Fresh Corner tuotteilla sekin on mahdollista! Pastellimaja-bloggaaja löysi valikoimasta maistuvia ja runsaita annoksia, joista riitti ruokaisaksi aamiaiseksi koko perheelle. Raikkaiden annosten esillepano sujui näppärästi, jolloin aikaa jäi enemmän ruoasta nauttimiseen.

Bloggaajat olivat yksimielisiä siitä, että Fresh Cornerin tuotteet ovat todellakin nimensä mukaisia! Uusia suosikkituotteitakin on löytynyt, ja bloggaajat aikovat hyödyntää Fresh Cornerin tarjontaa jatkossakin.

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Bloggaajilta