Brand New Face -mallihaku käynnistyi vauhdilla – jo yli 700 kiinnostunutta ilmoittautunut mukaan

Mallitoimisto Brand ja Indiedays käynnistivät Suomen suurimman mallihaun Instagramissa. Sosiaalisen median kautta tapahtuvan haun tavoitteenaan on löytää uusi, persoonallinen malli. Voittaja pääsee aloittamaan yhteistyön Brandin kanssa ja näyttämään kykynsä kansainvälisissä kuvauksissa. Hakuaika jatkuu maaliskuun 2015 loppuun. Mallihakuun osallistuneet voit käydä katsomassa #brandnewface-tagin takaa.

eddukuva2

INSTAGRAM TEKEE MALLIHAKUUN OSALLISTUMISEN HELPOKSI

Brandin toimitusjohtaja Toni Korpineva on tyytyväinen mallihaun vauhdikkaaseen starttiin ja toteaa hakemusten määrän olevan linjassa odotusten kanssa. Suomalaiset mielletään usein ujoiksi, ja runsas suomalaisten hakijoiden määrä onkin ollut iloinen yllätys. Ensimmäinen laaja kansainvälinen Instagramin kautta toteutettu mallihaku nähtiin viime vuonna, kun muotibrändi Marc by Marc Jacobs haki malleja sosiaalisen median kautta syksyn 2014 kampanjan kasvoiksi.

Mallitoimisto Brandin Model Agent Nora Ojala on ollut viime päivinä kiireinen käydessään läpi yli 700 ilmoittautuneen kuvaa. Useita lupaavia hakijoita on jo pistänyt silmään, ja Nora uskoo uuden kansainvälisen kasvon hyvinkin löytyvän Suomen ensimmäisen laajan sosiaalisen median mallihaun kautta.

Mallihaku etenee vaiheittain: lupaavimpien hakijoiden kuvat nostetaan Brand New Face -sivulle lukijaäänestykseen. Äänestyssivua päivitetään uusilla kiinnostavilla osallistujilla kisan edistyessä. Ei siis kannata masentua jos oma kuva ei sivulta vielä löydy – yli 700 hakijan läpikäynti vie oman aikansa!

kuva-editoriaaliin

MALLIHAKU HUIPENTUU MODEL CASTING -VIIKONLOPPUUN

Tuomariston valitsemat finalistit ja lukijaäänestyksen voittaja kutsutaan Model Casting -viikonloppuun, jossa mallikokelaat pääsevät testaamaan kykyjään kuvauksissa. Viikonloppu huipentuu Indiedays Blog Awards -gaalassa, jossa finalistit esittäytyvät ja voittajat palkitaan. Myös Indiedays sekä mallihaun yhteistyökumppanit Olympus, ASUS ja Biozell palkitsevat omat suosikkinsa, joten palkintoja on jaossa ainakin viisi!

Monet Brandin malleista työskentelevät maailmalla. Tuttuja nimiä kansainvälisiltä catwalkeilta ovat Saara Sihvonen, Anna Nevala ja Kirsi Pyrhönen, joka on mukana mallihaun tuomaristossa Toni Korpinevan ja Nora Ojalan lisäksi. Oman ammattitaitonsa raatiin tuo myös vaatesuunnittelija Teemu Muurimäki, joka on tehnyt kymmenen vuoden kansainvälisen uran muun muassa Milanossa, Pariisissa ja Sydneyssä. Kansainvälistä asiantuntemusta tuomaristoon tuo hänen lisäkseen mallitoimisto Next Managementin Director of European Scouting Andrea D’Antona.

Ensimmäiset lukijaäänestykseen valitut hakijat on nyt julkistettu Brand New Face -sivulla ja lisää on luvassa! Äänestämällä omaa suosikkiasi 5.4. mennessä voit voittaa kutsun itsellesi ja kaverillesi mallikilpailun finaaliin, Indiedays Blog Awards -gaalaan 25.4. Club Capitaliin.

MALLIHAUN MAHDOLLISTAVAT
logokuva-edduun

 

Teksti: Indiedaysin toimitus
Kuvat: Brand Management Group Oy, Instagram #brandnewface