Avec Sofié palaa Indiedaysiin!

Indiedays-blogit saavat 1.4. joukkoonsa vanhan tutun, kun Avec Sofié -blogi palaa meille MeNaisilta – tervetuloa takaisin Sofié! Ikuiseksi haaveilijaksi tunnustautuva bloggaaja asuu suurimman osan ajasta Pariisissa, joten ruokaan, matkailuun ja muotiin keskittymisen lisäksi blogissa ihmetellään myös ranskalaista elämänmenoa.

AvecSofie2
Omaa tyyliään bloggaaja kuvailee naiselliseksi, mutta rennoksi. Sofién luottovaatteiksi lukeutuvatkin farkut, vaalea paita ja ballerinat, ja klassista tyyliä suositaan melkein joka päivä. Sisustuksessa kannatetaan skandinaavista tyyliä, vaikka bloggaaja Pariisissa asuukin. Yksinkertaisuus ja toimivuus ovat avainasemassa kodin kokonaisuuksien rakentelussa. Inspiraatiota Sofié kertoo löytävänsä kotikadultaan sekä sosiaalisesta mediasta, myös blogeista.

AvecSofie3
Bloggaamisessa kiehtovinta on sen yllätyksellisyys: ”Olen kirjoittanut blogiani nyt viitisen vuotta ja se on suuri osa omaa elämääni. En olisi ikinä voinut uskoa mihin kaikkeen blogini minut vie, ja innolla odottelenkin tätä paluumatkaani Indiedaysille!” Haasteellisimmaksi Sofié kokee tasapainoilun oman elämän ja blogielämän välillä; mitä kertoa ja mitä jättää pois.

AvecSofie1
Entä mikä tekee Sofién onnelliseksi? Toisinaan hyvinkin hektistä elämää viettävä bloggaaja nauttii ihan tavallisesta arjesta, lauantai-aamuista mannapuuron kanssa ja rennoista päivistä, jolloin ei tarvitse tehdä mitään. Paras paikka maailmassa onkin koti ja erityisesti oma sänky, koska missään muualla ei nuku yhtä hyvin.

Kauniita asioita Sofié mainitsee kaksi: Pisamat ja kun näkee ihmisen, joka on aidosti intohimoinen jostakin. ”Ei sillä intohimon kohteella ole niin väliä, mutta kun näkee että joku tuntee jotakin, niin se on todella kaunista.”

AvecSofie5
Kysyimme tietysti, löytyykö bloggaajalta mitään erityistaitoa. ”Osaan valita siemenettömät satsumat koskettamalla hedelmän pintaa”, vastaa Sofié. Huikeaa! Mahtavan taidon vastapainona kysyimme totta kai myös jotain, mikä ei Sofiélta suju sitten ollenkaan: ”Pakkaan laukkuni aina viidessä minuutissa ja sisältö on sen mukaista. Välillä lähdetään Suomeen ilman takkia ja Alpeille ilman ulkoiluhousuja, mutta kolmet bikinit olin matkalle pakannut. Vaikka reissaan usein, ei pakkaaminen ole se vahvuuteni.”

AvecSofie9
Lopuksi tiedustelimme vielä, mitkä ovat Sofien kaksi turhinta tavaraa. ”Niitä on kolme. Kolme erilaista sirtuunapuristinta.”

Avec Sofié -blogia pääset seuraamaan Indiedaysillä 1.4.2015 alkaen. Lämpimästi tervetuloa takaisin, Sofié!

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Avec Sofié