Tunti aikaa pelastaa maailma

_MG_8493
Helsingin Kulttuuritehdas Korjaamolla avautuu perjantaina 27.3. maailmalla suurta suosiota saanut konsepti, pakohuonepeli nimeltä Escape Room. Pääsetkö lukittujen ovien läpi ennen kuin maailma tuhoutuu? Aikaa tehtävien ratkaisuun tiimillä on vaivaiset 60 minuuttia. Lähdimme testaamaan peliä ja ongelmanratkaisutaitojamme viiden hengen voimin!

_MG_8745
Korjaamon ensimmäinen Escape Room on nimeltään Apocalypse. Tapahtumat sijoittuvat pikkukaupungin museoon, jonka seinille on ilmestynyt yöllä tuhoa enteileviä kirjoituksia. Onko kysymys ilkivallasta vai jostain paljon pahemmasta? Pelaajien tehtävänä on pelastaa maailmanrauha, kamppaillen koko ajan eteenpäin tikittävää aikaa vastaan.

1
Tunnissa tuli kiljuttua, huudettua, koettua klaustrofobian ensioireita, naurettua ja tuijotettua hipihiljaa videota. Niin, ja testattua peruukkia sekä leikittyä koriste-eläimillä. Tiedä sitten miltä kaikki tämä näytti pelinohjaajan silmään, joka tarkkailee koko tunnin ryhmän toimintaa videokameran takaa…

Kokoa oma 2–6 hengen ryhmäsi, ja lähde pelastamaan maailmaa! Pelin hinta on 100–130 euroa per ryhmä, kellonajasta riippuen. Mikäli haluat testata taitojasi, varaa aika pakohuonepeliin täältä. Indiedaysin porukka suosittelee lämpimästi!

 

Teksti: Veera Almila