ASUS etsii uteliasta mallia!

Mallitoimisto Brandin ja Indiedaysin vauhdikkaasti startannut Instagram-mallihaku huipentuu 25.4. järjestettävään finaaliin. Hakijoista parhaimpia on alettu nostaa lukijaäänestykseen, jonka voittaja pääsee mukaan finaaliin tuomariston valitsemien kilpailijoiden lisäksi. Hakuaika kilpailuun on yhä avoinna, ja päättyy maaliskuun viimeinen päivä!

KaksiYhdenHinnalla5
Finaalissa myös kampanjan yhteistyökumppanit valitsevat oman suosikkinsa malliehdokkaiden joukosta. Yksi kampanjan kumppaneista on ASUS, joka odottaa löytävänsä persoonaltaan tuoreen, uteliaan, oivaltavan ja tinkimättömän mallin. Nämä ominaisuudet yhdistyvät myös brändin tuotteissa. Voittaja pääsee osallistumaan kuvauksiin, jonka järjestävät ASUS ja Indiedays, ja saa samalla loistavan startin uudelle malliuralleen!

LifeofSilja5
Äänestämällä omaa suosikkiasi osallistut arvontaan, jossa voit voittaa kutsun mallihaun finaaliin Indiedays Blog Awards -gaalaan 25.4., ja pääset ensimmäisten joukossa näkemään tuoreen ASUS-mallin! Äänestysaika päättyy 5.4.

Untitled-5