Bloggaajat kuntokuurilla

CO-CREATION EDITORIAALI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ LIDLIN KANSSA

Neljä bloggaajaa ryhtyi kolmen kuukauden kuntokuurille Indiedaysin ja Lidlin yhteistyökampanjan siivittämänä. Uuden treeniohjelman tueksi bloggaajat saivat myös Lidlin Sportyfeel-urheiluravinteita. Millaisia tavoitteita osallistujilla oli, mitä hankaluuksia kuurin aikana ilmeni ja millaisia tuloksia bloggaajat saavuttivat?

Maaliskuun loppuun asti on käynnissä myös lukijakilpailu, johon osallistumalla voit voittaa 30€ arvoisen Sportyfeel-tuotepaketin!

salilla
Anna & Sebastian -bloggaaja Anna otti osaa kampanjaan tavoitteinaan hyvä olo ja vahva keho. Liikaa suorittamista bloggaaja halusi välttää, sillä liikunnan ilon löytyminen oli myös tärkeää. Oman jännityksensä kuntokuuriin lisäsi kohdalle osuva lomareissu. Herkutteluun taipuvainen Anna löysi kuurin aikana Sportyfeelin proteiinipatukoista myös loistavan avun makeannälkään. Kuntokuuri oli menestys, sillä jopa Annan lähipiiri huomasi lihasten kehittymisen ja kropan kiinteytymisen – mahtavaa!

Lisää Annan kuntokuurista voit lukea Anna & Sebastian -blogista: Kuntokuuri julistettu alkaneeksi, Voimaa, energiaa ja kiinteytymistä, Kuntokuurin tulokset

sportyfeel

wellgo_pipsa
Pipsa lähti mukaan kampanjaan tavoitteenaan painonpudotus. Bloggaajan uuteen ruokavalioon sisällytettiin Sportyfeelin proteiinivanukkaita, proteiinipatukoita sekä L-karnitiinijuoma, joka sopii hyvin dieetin tueksi, sillä se ei sisällä lainkaan rasvaa eikä hiilihydraatteja. Vajaan kolmen kuukauden aikana Pipsa laihtui yli 10 kiloa, ja aikoo jatkaa matkaansa kohti kevyempää ja terveellisempää elämää Sportyfeel-tuotteiden kanssa.

Lisää Pipsan elämäntaparemontista voit lukea Värikäs Elämäni -blogista: Matkalla kohti kevyempää ja terveellisempää oloa 1/3, Matkalla kohti kevyempää ja terveellisempää oloa 2/3, Matkalla kohti kevyempää ja terveellisempää oloa 3/3

P3236297
Kahden lapsen äiti Sini halusi löytää terveelliset elämäntavat ja kasvattaa lihaksia. Kuntosalitreenin tukena käytössä oli erilaisia palautumista ja lihaskasvua helpottavia Sportyfeel-tuotteita. Valikoimasta löytyy erilaisia treenin aikana ja treenin jälkeen nautittavia valmiita juomia sekä juomajauheita, kuten urheilujuomajauhe, proteiini- ja palautusjuomajauhe sekä valmis proteiinipitoinen maitojuoma palautumiseen.  Erityisesti mansikan-, mustikan- ja vadelmanmakuiset valmiit proteiinijuomat olivat Sinin suosiossa. Kehitystä Sini huomasi erityisesti juoksulenkeillä, mutta myös lihasmassa kasvoi salitreenin myötä.

Lisää Sinin projektista voit lukea Kaikki Mitä Olen -blogista: Kuntokuurilla, Treeniä, treeniä, Loppuraportti kuntokuurista

P1070085

_1196694_zpsdb765ec2
Are you feeling fashionable? -bloggaaja ei omien sanojensa mukaan ole juuri stressannut painostaan, niin kauan kuin lempparivaatteet sopivat. Nadjan aikaisempia kompastuskiviä olivat runsas herkuttelu sekä aktiivisen työympäristön vaihtuminen toimistotyöhön. Myös säännöllisen ruokarytmin opettelu toi haastetta painonpudotusprojektiin. Sportyfeelin proteiinipatukat toimivat kuitenkin kätevinä välipaloina, jotka kulkevat helposti mukana kaikkialle!

Lisää Nadjan kuntokuurista voit lukea Are you feeling fashionable? -blogista: Nyt alkoi kuntokuuri!, Kuukausi kuntokuuria takana!, Kuntokuurin loppuraportti

Lidlin Sportyfeel-tuotesarja sisältää useita, kaikenlaisille liikkujille suunnattuja tuotteita, joten jokainen bloggaaja löysi tuoteperheestä omat suosikkinsa. Erityisesti proteiinipatukoiden hyvä maku ja valmiiden palautusjuomien säilyminen lämpimässä herättivät positiivista huomiota. Mikä mukavinta, urheiluravinteet hankittiin helposti muiden ruokaostosten yhteydessä.

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä testaamaan Sportyfeel-tuotteita! Kerro kampanjasivulla, mihin harrastukseen sinä tarvitsisit lisäravinteita! Samalla osallistut arvontaan, jossa arvomme Sportyfeel-tuotepaketteja yhteensä 5 kappaletta. Osallistua voit 31.3.2015 asti.

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Bloggaajilta