Oletko sinä Olympuksen uusi kasvo?

Mallitoimisto Brandin ja Indiedaysin Brand New Face -mallihaku käy kuumana, ja hakijoista parhaimpia nostetaan jatkuvasti lukijakilpailuun äänestyssivulle. Lukijakilpailun voittaja pääsee mallihaun finaaliin yhdessä tuomariston valitsemien finalistien kanssa. Osallistumisaikaa on aina maaliskuun viimeiseen päivään asti!

BrandNewFace-editoriaaliin
Helsingissä 25.4. järjestettävässä Indiedays Blog Awards -gaalassa tuomaristo valitsee mallihaun voittajat, jolloin myös yhteistyökumppanimme Olympus palkitsee oman suosikkinsa. Onko tyylisi suloisen chic? Kiinnitätkö huomiota yksityiskohtiin, jotka tekevät kokonaisuudesta viimeistellyn? Olympuksen hakemassa mallissa yhdistyy tyyli, eleganssi ja kauneus.

Voittajaksi valikoitunut mallilupaus pääsee Olympuksen ja Indiedaysin järjestämiin kuvauksiin, aloittaen mallin uransa heti tunnetun brändin kanssa.

Paastavarpaisiin_FashionOlympus_2(1)
Äänestämällä suosikkiasi lukijakilpailussa voit voittaa kutsun itsellesi ja kaverillesi mallihaun finaaliin Indiedays Blog Awards -gaalaan jännittämään, ketkä tuomaristo palkitsee! Äänestysaikaa on 5.4. saakka.

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Olympus, Damian McGillicuddy