Mallihaun lukijaäänestyksen voittaja on ratkennut!

Suomen suurimman Instagramissa järjestetyn Brand New Face -mallihaun lukijaäänestys päättyi pääsiäissunnuntaina, ja yleisön suosikki on nyt selvillä! Lukijaäänestyksen voittaja pääsee finaaliin yhdessä muiden tuomariston valitsemien kilpailijoiden kanssa. Muut finalistit julkistamme ensi viikolla.

nea-eddukuva
Äänestyksessä annettiin yhteensä yli 3500 ääntä, joista suurimman saaliin itselleen nappasi upea Nea – sydämelliset onnittelut!

Jatkoon valitut kilpailijat osallistuvat 24.–25.4. järjestettävään Model Casting -viikonloppuun, joka koostuu kuvauksista sekä live castingista Indiedays Blog Awards -gaalassa. Kilpailun voittaja aloittaa yhteistyön Brandin kanssa kansainvälisten kuvausten merkeissä, minkä lisäksi myös mallihaun muut yhteistyökumppanit palkitsevat omat suosikkinsa. Kilpailun voittajat julkistetaan 25.4. Indiedays Blog Awards -gaalassa Club Capitalissa.

Mallihaun mahdollistavat:

logokuva-edduun

 

Teksti: Taija Makkonen