Friends & Brgrs -ravintola avattiin Helsingin keskustaan!

5
Helsingin keskustaan avattiin tänään Friends & Brgrs -hampurilaisravintola, jonka ainoa tavoite on valmistaa mahtavia burgereita.

Friends & Brgrs on kuuden ystävän perustama ravintola, joka avasi ovensa keskiviikkona 15.4. Helsingin Aikataloon (Mikonkatu 8). Indiedaysin toimitus kävi testaamassa burgerit jo hieman etukäteen – lue juttu alta!

Hampurilaisketjun perustajia yhdistää intohimo hampurilaisia kohtaan, mikä ei jää ruokailijalta huomaamatta. Tuoreet raaka-aineet hankitaan paikallisilta tuottajilta, ja omalla reseptillä leivotut sämpylät tilataan kätevästi lähileipomosta. Lihat jauhetaan itse ravintolassa, ja majoneesi tehdään oikeaoppisesti tuoreista munista ja öljystä. Kaj Fagerholm, yksi paikan omistajista, kertoo pian nauttiviemme ranskalaisten olleen vielä hetki sitten perunoita.

4
Maut niin ranskalaisissa, majoneeseissa kuin hampurilaisissakin ylittivät odotukset keveästi. Hintakaan ei päätä huimaa, sillä Friends & Brgrs ei ole fast food eikä casual dining -ravintola, vaan jotain siltä väliltä. Nousevan fast casual -trendin mukaisena ravintolana pöytiintarjoilu puuttuu, mutta paikan viihtyvyyteen ja ruuan laatuun on panostettu sitäkin enemmän.

Indiedaysin toimitus suosittelee uutuutta lämpimästi kaikille ystävilleen!

 

Teksti: Veera Almila