Tänään on bileet, juhlamekot sileeks!

CO-CREATION EDITORIAALI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ PHILIPSIN KANSSA

Kesä lähestyy ja ihanat kesävaatteet saa pian kaivaa kaapista! Jokaisella meistä on varmasti se yksi luottomekko, jonka toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Kesäisin asukriisi iskeekin yleensä juuri silloin, kun se aina varma valinta ei ole edustuskunnossa. Onneksi Philipsillä on hihassaan – tai helmassaan – jokaisen suosikkimekolle sopiva ratkaisu!

Untitled-1
Philips Steam & Go on kannettava vaatehöyrystin, joka on hellävarainen ja nopea tapa freesata mekko kuin mekko. Kaikki materiaalit eivät kestä pesua tai silitystä, mutta Steam & Go sopii herkimmillekin kankaille – jopa silkille! Laite lämpenee alle minuutissa ja on lisäksi pienikokoinen ja kevyt, tehden käytöstä todella nopeaa ja helppoa. Pienen kokonsa ansiosta höyrystin sopii hyvin myös matkakäyttöön!

Annika
Philips ja Steam & Go ovat mukana myös Bloggers’ Inspiration Day -tapahtumassa 25.4., jonne ihana Satu Tuomisto tuo mukanaan oman vaatekaappinsa aarteet ja jakaa vinkkejään tärkeään iltaan valmistautumiseen. Tämä varmasti kiinnostaa monia illan Indiedays Blog Awards -gaalaan suuntaavia neitoja, joista 30 onnekasta nappaa oman Steam & Go:n mukaansa päivätapahtumasta.

Voita oma Steam & Go!
Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Steam & Go -vaatehöyristin myös itsellesi! Osallistu kilpailuun Instagramissa näin:
1) Julkaise Instagramissa kuva omasta, pelastusta kaipaavasta kesämekostasi
2) Lisää kuvaan hashtagit #steamNgo ja #kesämekko2015
Arvonta suoritetaan 18.6.2015. Tutustu kilpailun sääntöihin artikkelin lopussa.

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Bloggaajilta

 

Kilpailun säännöt:

Järjestäjä
Philips Oy, Äyritie 4, PL 185 01510 VANTAA

Kilpailuaika
Kilpailuun voi osallistua 22.4.–18.6.2015.

Voittaja
Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittaja kontaktoidaan Instagramin kautta. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Arvontaan osallistuminen
Osallistumalla kilpailuun, osallistuja takaa, että hän on ottanut kuvan itse tai hänellä on postaamansa kuvan tekijänoikeudet. Philipsillä on oikeus re-postata kilpailuun osallistuneita kuvia oman Instagram tilinsä kautta. Voittaja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille ja Philipsille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailunjärjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.

Palkinnot
Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl Steam & Go -vaatehöyrystimiä.

Arvonnan järjestäjän vastuu
Philips Oy vastaa arpajaisverosta.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.