Heidät palkittiin Indiedays Blog Awardseissa

Blogimaailman vaikuttajat palkittiin jälleen upeassa Indiedays Blog Awards -gaalassa Helsingin Club Capitalissa lauantai-iltana. Kurkkaa alta, miten palkinnot jakautuivat kuudessa kategoriassa: kenellä on lumoavimmat kuvat, kuka on edelläkävijä, luonnollisen upea tai viihdyttävin, kuka nappasi vuoden blogitulokkaan tittelin, sekä mikä oli kiinnostavin kampanja!

indiedays-blogawards-set2-3

indiedays-blogawards-set2-35Vuoden blogitulokkaaksi äänestettiin hulvaton kahden lapsen isä ja yhden vaimon mies Akkavalta-blogin takaa. Toinen sija tässä kategoriassa meni alusta asti ammattimaisesti bloganneelle ja jo kansainvälistäkin blogimainetta niittäneelle Blond Rivets -blogin Kiralle ja kolmanneksi kiri Indiedays Inspirationin One step to our lives -blogista tuttu, oman blogin aloittanut Elizaveta.

id_indiedays-blogawards-set2-11Viihdyttävimpänä blogina palkittiin rennolla asenteella ja huumorilla niin muodista, kauneudesta, sisustuksesta kuin ruuastakin bloggaava Indiedaysin Uino-bloggaaja Aino. Toisen sijan nappasi kreikkalais-suomalaiset sukujuuret omaava, hyvinvoinnin parissa työskentelevä Linda Manuella ja kolmas oli tällä kertaa hauskasti ja persoonallisesti niin tärkeistä asioista kuin vähän hömpästäkin kirjoittava Vivian Valpuri.

indiedays-blogawards-set2-34Massasta erottuvan edelläkävijän tittelin nappasi aidosti ja rohkeasti äitiyden iloista sekä suruista kirjoittava Mutsis On -blogin Emilia. Toiselle sijalle kiri trendeistä ja ilmiöistä ajan hermolla bloggaava Tickle Your Fancy –Sara, ja kolmannen palkinnon vei suomalaisten muotiblogien uranuurtaja Linda P.S. I love fashion -blogista. Linda ei valitettavasti ehtinyt paikalle vastaanottamaan palkintoaan. Voittajan palkitsi ASUS.

indiedays-blogawards-set2-37Lumoavimmat kuvat löytyvät lukijoiden mielestä Indiedaysin Mariannan-blogista, josta löytyy upeita muoti-, kauneus-, sisustus- ja fiiliskuvia. Marianna ei valitettavasti päässyt paikalle vastaanottamaan palkintoaan. Toisen sijan tässä sarjassa vei Indiedaysin elämäniloisen MAMI GO GO -blogin Minttu, joka ei myöskään päässyt paikalle. Kolmantena palkittiin tyylikäs ja ammattitaitoinen Mikko Puttonen. Voittajan palkitsi Olympus.

indiedays-blogawards-set2-36Luonnollisen upea -kategoriassa voiton vei Indiedaysilla hyvinvointiin keskittyvää Elämää Venlan silmin -blogia kirjoittava ihana Venla ja toiseksi sijoittui mallintöiden sekä yliopisto-opiskelujen lisäksi ammattimaisesti bloggaava Vilma P., joista kumpikaan ei valitettavasti päässyt paikalle palkintojenjakoon. Kolmas oli Indiedaysin But I’m a human not a sandwich –Iina, joka kirjoittaa aidosti lapsiperheen arjesta ja ottaa kantaa ajankohtaisiin aiheisiin. Voittajan palkitsi L’Oréal.

Kiinnostavin kampanja oli lukijoiden mielestä Tjäreborg – bloggaajat kaupunkioppaina. Toiseksi ylsi Olympus muotikuvaus-workshop ja kolmanneksi Brand New Face – Suomen suurin mallihaku Instagramissa.

Indiedays onnittelee lämpimästi kaikkia voittajia ja kiittää upeasta juhlasta! Kannattaa pysyä kuulolla, sillä pian on luvassa lisää juttua päivän tunnelmista ja upeimmista asuista.

Tässä vielä kaikkien sarjojen voittajat:

Blogitulokas:

 1. Akkavalta
 2. Blond Rivets
 3. Elizaveta

 

Viihdyttävin:

 1. Uino
 2. Linda Manuella
 3. Vivian Valpuri

 

Edelläkävijä:

 1. Mutsis On
 2. Tickle Your Fancy
 3. P.S. I love fashion

 

Lumoavat kuvat:

 1. Mariannan
 2. MAMI GO GO
 3. Mikko Puttonen

 

Luonnollisen upea:

 1. Elämää Venlan silmin
 2. Vilma P.
 3. But I’m a human not a sandwich

 

Kiinnostavin kampanja:

 1. Tjäreborg – bloggaajat kaupunkioppaina
 2. Olympus muotikuvaus-workshop
 3. Brand New Face – Suomen suurin mallihaku Instagramissa

 

Teksti: Emilia Mikola
Kuvat: Jalmari Eskelinen