Tässä ovat Brand New Face -voittajat

Mallitoimisto Brand ja Indiedays käynnistivät maaliskuussa Suomen suurimman Instagramissa järjestetyn mallihaun tavoitteenaan löytää uusi, persoonallinen malli. Mallihakuun osallistui yli 1300 ihmistä eri puolilta Eurooppaa, joista lukijat ja tuomaristo valitsivat 15 finalistia. Voittajat selvisivät lauantaina Indiedays Blog Awards -gaalassa, kun Brandin lisäksi myös Indiedays sekä mallihaun yhteistyökumppanit Olympus, ASUS ja Biozell palkitsivat omat suosikkinsa. Kurkkaa alta, ketkä ovat uudet mallilupaukset!

indiedays-blogawards-set2-5

indiedays-blogawards-set2-13

indiedays-bnf-voittajat-2Indiedaysin suosikiksi nousi Mia, joka osui tuomareiden silmiin jo hakuvaiheessa. Hän erottui joukosta ja hänen kanssaan on helppo tehdä töitä. Voittaja sai palkinnoksi lahjakortin ja kuvaukset.

1

indiedays-bnf-voittajat-3Mallihaun yhteistyökumppanit palkitsivat myös omat suosikkinsa. Biozellin suosikki mallikokelaiden joukosta oli positiivisuutensa ja muuntautumiskykynsä ansiosta Belinda. Hän sai palkinnoksi suoristimen ja kihartimen Biozellin Pro Shop -verkkokaupasta. Jatkossa malli tullaan varmasti näkemään myös Biozellin mainoskuvissa.

2

indiedays-bnf-voittajat-1ASUS odotti löytävänsä persoonaltaan tuoreen, uteliaan, oivaltavan ja tinkimättömän mallin. Palkinnon sai Nea. Voittaja pääsee osallistumaan kuvauksiin, jonka järjestävät ASUS ja Indiedays, saaden loistavan startin uudelle malliuralleen!

indiedays-blogawards-set2-16

indiedays-bnf-voittajat-5Olympus puolestaan haki mallia jossa yhdistyvät tyyli, eleganssi ja kauneus. Palkinto meni Jennille, jota tuomaristo luonnehti muuntautumiskykyiseksi, ammattimaiseksi heittäytyjäksi, jolla on mahtava asenne. Lisäksi hän kuunteli kuvaustiimiä ja toi uudenlaista energiaa. Jenni pääsee osallistumaan Olympuksen ja Indiedaysin järjestämiin kuvauksiin, aloittaen mallin uransa heti tunnetun brändin kanssa.

3

indiedays-blogawards-set2-17

indiedays-blogawards-set2-18

indiedays-blogawards-set2-9

indiedays-bnf-voittajat-8Mallitoimisto Brand palkitsi neljä mallilupausta. Parhaaksi miesmalliksi valittiin Kalle, parhaan fotogeneettisen kasvon palkinto meni Idalle, ja eniten luonnetta ja persoonaa löytyi Vilmasta. Pääpalkinnon nappasi kuitenkin upea Emeliina. Hän aloittaa yhteistyön Brandin kanssa ja pääsee näyttämään kykynsä kansainvälisissä kuvauksissa!

indiedays-blogawards-set2-10Indiedays onnittelee kaikkia voittajia! Nämä nimet kannattaa pistää muistiin, heitä nähdään varmasti vielä!

MALLIHAUN MAHDOLLISTIVAT

yhteistyökumppanit

 

Teksti: Emilia Mikola
Kuvat: Lars Johnson, Jalmari Eskelinen