Indiedays Blog Awards – upeat gaalalookit

Indiedays Blog Awards -vieraiden yllä nähtiin tälläkin kertaa upeita asuja. Suosituin väri oli valkoinen ja suosituin vaatekappale erilaiset haalarit. Indiedaysin toimitus kokosi näyttävät tyylit yhteen, nappaa alta inspiraatiota vaikkapa kesän juhliin!

indiedays-blogawards_700px-87

indiedays-blogawards_700px-37Indiedaysin Just My Imagination -blogin ihanan Jannin (kesk.) gaala-asuksi oli valikoitunut tyylikäs musta shortsihaalari, ja myös ystävä Hanna (vas.) luotti mustaan jumpsuitiin. Tickle Your FancySara (oik.) tuli toiseksi Edelläkävijä-kategoriassa. Trendikäs bloggaaja oli pukeutunut valkoiseen, pitsiseen maksimekkoon. Koko kolmikko viimeisteli tyylinsä näyttävillä huulipunilla.

indiedays-blogawards_700px-16

indiedays-blogawards_700px-76HOME AT LAST -blogia kirjoittava Taru erottui joukosta häikäisevässä, kokopitkässä glittermekossaan.

id_indiedays-blogawards_700px-131Annathin-blogin Annan mintunvihreät korkkarit oli matchattu hauskasti kukkapannan värimaailmaan. Viihdyttävin-kategorian voittaneen Uinon mustavalkoinen asu erottui edukseen.

indiedays-blogawards_700px-55Myös bloggaaja Minna Somero (oik.) luotti valkoisen topin ja housujen yhdistelmään. Natalia Oonan (vas.) vaaleanpunainen jakku oli yksinkertaisuudessaan trendikäs. Keskellä ystävä Nea Korkiakangas.

indiedays-blogawards_700px-98Illan esiintyjänä nähtiin Paperi T.

indiedays-blogawards_700px-101Huippumalli Kirsi Pyrhösen mekko oli koristeltu paljeteilla. Vieressä toinen Brand-mallitoimiston suojatti Caroline.

indiedays-blogawards_700px-157Kaurapuuroa ja Kimalletta -blogin Salli näytti upealta mustassa, pitsisessä jumpsuitissa. Natalie Vilenin vaalea mekko oli hillityn tyylikäs.

indiedays-blogawards_700px-62Vuoden blogitulokkaaksi valittu Akkavalta-blogin Otto (oik.) viimeisteli rennon juhlatyylin rusetilla. Vieressä kaveri Simo.

indiedays-blogawards_700px-159Vivian Valpurin musta jumpsuit ei kaipaa parikseen muuta kuin punaiset huulet ja kynnet. Vieressä ystävä Jenni Narvanto kauniin vihreässä maximekossa.

indiedays-blogawards_700px-130Kukkaprintti pitää kesästä toiseen pintansa niin arki- kuin juhlapukeutumisessa. Shake it off -bloggaaja Laura oli valinnut ylleen lyhyen version, Rosemary’s -blogin Kata puolestaan maximittaisen.

indiedays-blogawards_700px-135Iida Sarpaniemi (vas.) näyttää, kuinka leveälahkeiset neulehousut puetaan juhlaviksi. Emma Sarpaniemen (oik.) haalarissa on myös trendikkäät väljät ja vajaamittaiset lahkeet. Keskellä Nelly Nilsson ja upeat, tummiksi meikatut huulet.

indiedays-blogawards_700px-164Mustaa, valkoista ja metallinsävyjä, niistä on säväyttävät juhlalookit tehty. Ota mallia Go 4 it vol. 2 -blogin Mintusta, She likes to laugh -blogia kirjoittavasta Essistä, Linpa-blogin Lindasta ja LACK OF COLOUR -bloggaaja Millasta.

 

Kurkkaa myös muut jutut päivän ja illan tapahtumista:

Heidät palkittiin Indiedays Blog Awardseissa

Tässä ovat Brand New Face -voittajat

Mitä tapahtui Bloggers’ Inspiration Dayssa?

Indiedays Blog Awards -gaalan kohokohdat

 

Teksti: Emilia Mikola
Kuvat: Jalmari Eskelinen