Sisusta kotisi kesään

CO-CREATION EDITORIAALI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ PARTYLITEN KANSSA

Viisi bloggaajaa pääsi tutustumaan upeisiin sisustustuotteisiin Indiedaysin ja PartyLiten yhteistyökampanjan myötä. PartyLiten tuotteisiin kuuluvat erilaiset kynttilät ja somisteet, joista voi helposti muokata kotiin kuin kotiin sopivan sisustuselementin. Kurkkaa alta, millaisia kynttilähetkiä bloggaajat loivat PartyLite-tuotteiden avulla!

Partylite42
At Maria’s -bloggaaja piristi perheen aamupalapöytää herkullisen pastellisävyisillä kynttilöillä ja lasisilla somisteilla. Vaaleanpunaiset ruusut lisäsivät keväistä tunnelmaa ja sopivat loistavasti kynttilöiden seuraksi. Maria piti myös valitsemiensa koristeastioiden monikäyttöisyydestä – useimmat toimivat sekä kynttilälyhtyinä että maljakoina!

2
10011
PartyLite tarjoaa myös mahdollisuuden erilaisten kutsujen järjestämiseen. Tähän tilaisuuteen tarttuivat Villa H – ja Pesänrakennus-bloggaajat! Molemmat järjestivät Deco-kutsut, joilla vieraat pääsivät itse askartelemaan erilaisia somistuksia PartyLiten edustajan avustuksella.

”Ei tarvinnut muuta kuin päästää luovuus valloilleen. Tämä oli jokaisen mielestä parasta kutsuilla.” – Villa H

IMG_4258
IMG_4277
Coconut White -bloggaaja halusi päivittää kotinsa sisustusta keväisempään suuntaan. Eteinen ja makuuhuone saivat raikkaan ilmeen lasisomisteiden ja ihanien tuoksukynttilöiden avulla! Somisteiden ilmettä voi helposti muuttaa erilaisiin tilaisuuksiin sopivaksi koristeita vaihtamalla.

108-860x573
PartyLiten tuotteilla saa helposti luotua pientä arjen luksusta myös kotiäidin elämään. All you need is White -blogissa rentouduttiin kylvyssä herkullisten tuoksukynttilöiden ja timanttia muistuttavien tuikkukippojen kanssa!

Voit tilata PartyLiten tuotteita itsellesi joko PartyLite-kutsujen kautta, tai PartyLiten konsulttien avulla verkkokaupasta!

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Bloggaajilta