Maailman nopein naamapesu

CO-CREATION EDITORIAALI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ GARNIERIN KANSSA

Päivittäinen kasvojen puhdistus tuntuu välillä työläältä ja aikaavievältä urakalta ja saattaa sen vuoksi jäädä välistä. Mitä sanoisit, jos meikinpoisto ja naamapesu hoituisivatkin yhden tuotteen avulla, ja täysin ilman vettä?

Indiedays ja Garnier haastoivat neljä bloggaajaa testaamaan uutta Garnier Micellar Water -puhdistusvettä, joka poistaa tehokkaasti meikin ja imee likaa puoleensa kuin magneetti. Kasvot pyyhitään puhdistusveteen kastetulla vanulapulla, eikä muita toimenpiteitä tarvita. Bloggaajat ottivat tuotteen käyttöönsä jo alkuvuodesta; kurkkaa alta millaisen tuomion uutuus sai!

Muista myös osallistua toukokuun aikana #MicellarFaces-kilpailuun Instagramissa: jakamalla kuvan puhdistetuista kasvoistasi voit voittaa ihonhoitotuotteet vuodeksi!

micellarface3
Päivittäin urheileva Ainon tarinoita treenaamisesta  -bloggaaja ihastui tuotteen helppokäyttöisyyteen ja siihen, ettei se kuivata ihoa perinteisen vesipesun tavoin. Ainolle tärkeää on myös se, ettei ihon puhdistaminen vie liikaa aikaa. Garnierin Micellar Water toimi hyvin myös etelänlomalla, eikä se ärsyttänyt auringon jo herkistämää hipiää!

garnier-micellar-water-6
Myös MAMI GO GO -bloggaaja piti tuotteen tehokkuudesta, sen käytön vaivattomuudesta sekä raikkaasta lopputuloksesta.

”Kerroin aiemmassa meikkipostauksessani että saan blogin kautta jonkin verran erilaisia kosmetiikkatuotteita testiin, mutta niiden joukosta ei varsinaisesti ole viimeaikoina pompannut mitään kestosuosikkia esiin. Ja tietenkin heti kun näin sanoo ääneen, niin tapahtuu päinvastaista”, kertoo Minttu postauksessaan.

IMG_6610_zpscdglzo4j
Are you feeling fashionable? -blogin Nadja tunnusti olevansa laiska kasvojen pesijä ja siirsi meikkien puhdistamisen usein seuraavaan aamuun. Micellar Waterilla homma käy kuitenkin näppärästi, ja bloggaaja on kampanjan alettua päässyt joka ilta nukkumaan puhtailla kasvoilla.

”Musta on mahtavaa että tämä kampanja kannustaa julkaisemaan meikittömän kuvan. Mä odotan innolla #MicellarFaces- ja #GarnierSuomi-tagien selaamista, koska jokainen nainen on omalla tavallaan kaunis – myös ilman meikkiä”, kommentoi Nadja kilpailua.

DSC_4977
Testiryhmään mukaan lähti myös Just My ImaginationJanni. Bloggaaja oli aikaisemmin kokeillut samantyylisiä tuotteita, jotka jättivät ihon kuiviksi ja jopa kirveleviksi. Micellar Water -testi aloitettiin siis jännittynein fiiliksin. Jannin iloksi tuote ei kuivattanut ihoa lainkaan, vaan jätti jälkeensä virkistävän tunteen!

Osallistumalla #MicellarFaces-kilpailuun Instagramissa olet mukana vuoden ihonhoitotuotteiden arvonnassa! Lataa kuva omista puhdistetuista kasvoistasi ja lisää kuvaan tägit #MicellarWater ja #GarnierSuomi. Kilpailu päättyy sunnuntaina 31.05.2015.

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Bloggaajilta