Vinkit gluteenittomaan välipalahetkeen

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ PROVENAN KANSSA

Bloggaajat pääsivät testaamaan uusia, gluteenittomia Provena-välipalakeksejä sekä pohtimaan gluteenitonta ruokavaliota omista lähtökohdistaan. Lue, millaisia ajatuksia gluteenittomat tuotteet herättivät ja nappaa vinkit täydelliseen kahvihetkeen!

Kerro myös, miksi sinä haluaisit kokeilla Provenan gluteenittomia, puhtaasta kaurasta valmistettuja tuotteita ja voita kattava tuotepaketti! Kilpailuun voit osallistua kampanjasivulla.

0P5164405-820x571
At Maria’s -blogissa ei aiemmin juuri kiinnitetty huomiota ruoan gluteenittomuuteen, vaikka aihe puhuttaa mediassakin aina ajoittain. Mökkiviikonloppuna välipalakeksit pääsivät testiin, ja yllättivät Marian iloisesti.

”Näissä kekseissä maistui terveellinen kaura. Tällaiselle kaurafanille makumaailma toi mieleen suomalaisen sisun.”

Testimaistelijan virkaa toimitti myös perheen esikoinen. Välipalahetken myötä Maria alkoi pohtia, voisiko gluteeniton ruokavalio helpottaa tyttären jo vuosia jatkunutta ihottumaa ja muita omituisia oireita. Osallistu keskusteluun At Maria’s -blogissa ja jaa omat kokemuksesi!

provena-41-750x500
The Good Morning -blogin Kaisa on kirjoittanut erilaisista ruokavalioista jo monesti aiemminkin. Bloggaaja itse suosii gluteenittomia tuotteita aina, kun niitä on helposti saatavilla ja tarkkailee muutenkin viljojen määrää ruokavaliossaan.

Provena-keksit pääsivät testiin keväisellä piknikillä merenrannalla. Keksejä voi nauttia ihan sellaisenaan, mutta ne toimivat loistavasti myös jäätelöannoksen koristeena!  Kurkkaa blogista huikea vinkki, jolla piknik-eväät saa pysymään kylminä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hetkiäblogista tuttu Katriina lähti mukaan kampanjaan aluksi omaa uteliaisuuttaan. Monien tavoin oli hänelläkin ennakkoluuloja gluteenittomien keksien rakenteeseen ja makumaailmaan liittyen. Suhtautuminen keksitestiä kohtaan muuttui yllättäen, kun bloggaaja sai lääkärikäynnillään odottamattoman diagnoosin:

”Tämä maistelumatka muuttui todelliseksi tarpeeksi, jonka seurauksena opin kuuntelemaan omaa vatsaani paremmin. ”

Lue lisää Katriinan kuulumisia blogista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nyt voit voittaa kattavan Provena-tuotepaketin itsellesi! Osallistu kilpailuun kertomalla, miksi sinä haluaisit kokeilla Provenan gluteenittomia tuotteita ja olet mukana arvonnassa. Kilpailu jatkuu 14.6.2015 asti.

Lisää juttua gluteenittomasta ruokavaliosta ja Provenan herkullisista välipalakekseistä on luvassa lähiviikkoina myös Ainon tarinoita treenaamisesta -, Go 4 it vol.2 – ja MAMI GO GO -blogeissa!

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Bloggaajilta