Herkuttelua hyvällä omatunnolla

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ PROVENAN KANSSA

Gluteenittomuus on viimeaikoina noussut kuumaksi puheenaiheeksi monissa blogeissa. Keskustelua vilkastutti entisestään Indiedaysin ja Provenan kampanja, jossa bloggaajat pääsivät tutustumaan Provenan gluteenittomiin välipalakekseihin. Kampanjan myötä herättiin miettimään muun muassa suoliston terveyttä sekä lapsen outoja iho-oireita. Lue alta bloggaajien kokemuksia!

Muista myös osallistua kilpailuun kertomalla, miksi sinä haluaisit kokeilla Provenan tuotteita. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan runsas Provena-tuotepaketti!

aino

”Yleensä sana välipalakeksi aiheuttaa mussa negatiivisen reaktion ja ajattelen heti, että tää on saletisti bullshittiä, eli terveellisen nimen taakse verhottua sokeripropagandaa!” kirjoittaa personal trainerina työskentelevä Ainon Tarinoita Treenamisesta -bloggaaja. Aino yllättyi huomatessaan tuotteen sisältävän vain pari grammaa sokeria ja päättikin keksin inspiroimana kehitellä kaksi jälkkäriä herkkujen ympärille. Nappaa vinkit gluteenittomaan jäätelöannokseen sekä keksisuklaaseen, ja nautiskele!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myös Go 4 It vol. 2 -blogin Minttu ilahtui välipalan hyvästä mausta ja rakenteesta. Bloggaaja löysi tuotteista loistavan vaihtoehdon iltapäivän sokerihimoon, kun väsymys painaa ja makeahammasta kolottaa:

”Nämä kun maistusivat varmasti myös ihan tavallista ruokavaliotakin noudattaville, toisin kun useat muut gluteenittomat tuotteet.” Lue lisää blogista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAMI GO GO -blogissa keksejä pääsivät maistamaan myös muut, kun Minttu tarjosi herkkuja yhteisellä piknikillä.  Testiin pääsivät molemmat makuvaihtoehdot – Kaura ja Tumma Suklaa sekä Kaura ja Hedelmä – ja kumpikin tekivät kauppansa seurueelle paremmin kuin hyvin. Tuote sai kahden lapsen äidiltä kiitosta myös siitä, että välipalat on pakattu kätevästi neljän keksin setteihin, joita pakkauksessa on useampi. Kurkkaa pikniktunnelmia täältä.

0P5164405-820x571

At Maria’s -blogissa ei aiemmin juuri kiinnitetty huomiota ruoan gluteenittomuuteen, mutta esikoisen kanssa yhdessä vietetyn välipalahetken myötä bloggaaja alkoi pohtia, voisiko gluteeniton ruokavalio helpottaa tyttären jo vuosia jatkunutta ihottumaa ja muita omituisia oireita, kuten vatsakipuja ja väsymystä. Osallistu keskusteluun At Maria’s -blogissa ja jaa omat kokemuksesi!

provena-41-750x500

The Good Morning -blogin Kaisa testasi tuotteita ihanalla piknikillä merenrannassa. Keksejä voi nauttia ihan sellaisenaan, mutta ne toimivat loistavasti myös jäätelöannoksen koristeena!  Kurkkaa postauksesta myös huikea vinkki, jolla piknik-eväät saa pysymään kylminä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hetkiäblogista tuttu Katriina taas lähti mukaan kampanjaan aluksi omaa uteliaisuuttaan. Monien tavoin hänelläkin oli ennakkoluuloja gluteenittomiin tuotteisiin liittyen, mutta suhtautuminen keksitestiä kohtaan muuttui yllättäen, kun bloggaaja sai lääkärikäynnillään odottamattoman diagnoosin:

”Tämä maistelumatka muuttui todelliseksi tarpeeksi, jonka seurauksena opin kuuntelemaan omaa vatsaani paremmin. ” Lue lisää Katriinan kuulumisia blogista!

Nostivatko keksit veden kielen päälle? Kampanjasivuilla on käynnissä kilpailu, jossa voi voittaa runsaan tuotepaketin kertomalla miksi sinä haluaisit testata näitä puhdaskauraisia herkkuja. Klikkaa ja osallistu! Kilpailu päättyy 14.6.2015.

 

Teksti: Ida Haapanen
Kuvat: Bloggaajilta