Parhaat reseptit ranskalaisesta hillosta

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ FINE FOODS ST. DALFOURIN KANSSA

Indiedaysin ja Fine Foodsin yhteistyökampanjassa kolme bloggaajaa haastettiin loihtimaan St. Dalfour -hilloista herkullisia reseptejä. Käsinpoimituista tuoreista marjoista ja hedelmistä tehdyt aidot ranskalaiset hillot toimivatkin hyvin niin gluteenittomassa kakussa kuin aamiaispöydässäkin. Katso alta, minkälaisia herkkuhetkiä syntyi!

thegoodmorning
The Good Morning -blogin Kaisa tiesi heti, että hän tulee käyttämään hilloja perinteisessä ranskalaisessa aamiaisessa. ”Olen aina ollut sitä mieltä että ainoa oikea ranskalainen hillo on juurikin St. Dalfourin hillo”, Kaisa kirjoittaa. Häntä miellyttää erityisesti se, ettei niissä ole käytetty lainkaan valkoista sokeria, vaan makeuttajana toimii rypälemehutiiviste. ”Se varmaan onkin syynä siihen, miksi hillojen maut ovat niin täyteläisiä.” Katso tarkemmin, mitä kaikkea Kaisan aamupalaan kuului!

sofie
Sofié kertoo, että hänelle St. Dalfourin viikunahillo oli tuttu Suomesta juuston kera nautiskeltuna ja Ranskasta hanhenmaksan lisukkeena. Tällä kertaa Avec Sofié -bloggaaja pääsi maistamaan appelsiini-inkiväärihilloa, josta hän taikoi ihanan marenkikakun täysin ilman gluteenia tai lisättyä sokeria. Tätä kakkua voi nauttia hyvällä omatunnolla useammankin palan!

brunssi
Anna & Sebastian -blogin Anna päätti järjestää anoppinsa syntymäpäivän kunniaksi tälle brunssin. Hän kertoo hillojen olleen heidän taloudessaan aikaisemmin lähinnä puuron lisuke. Nyt toinen toistaan herkullisemmat hillot saivat kuitenkin Annan luovuuden valloilleen, ja tuloksena syntyi muun muassa granaattiomena-mascarponevaahto ja savuhevos-karpalococktailpalat! Katso nämä ja loput reseptit blogista.

Teksti: Emmi Leinonen
Kuvat: Bloggaajilta