Grillivinkit jakoon!

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ SAGAN KANSSA

Kaipaatko lisäinspiraatiota tuttujen grilliherkkujen ohelle? Haluaisitko heittäytyä villimmäksi kesäkeittiössä? Saga lanseerasi uuden innovaation, jonka avulla sekä marinadia tihkuvat kesäherkut että herkemmätkin kalat ja kasvikset on mahdollista valmistaa kätevästi grillissä. Bloggaajaa pääsivät testaamaan tätä kätevää keksintöä, ja grillissä valmistuikin kaikkea leipätaikinasta kokonaisiin omenoihin ja pekonilla käärittyyn jauhelihaan. Tsekkaa alta testiryhmän kokemukset ja tietysti herkulliset reseptit!

atmarias
Sagan grillipelti on uusi innovaatio, joka helpottaa ja nopeuttaa grillaamista. Kaksikerroksisessa keksinnössä alumiinifolio mahdollistaa turvallisen kokkailun ja leivinpaperi huolehtii siitä, ettei ruoka jää kiinni alustaan. Kekseliäs pelti sai bloggaajat kokeilemaan etenkin kalan grillausta, joka onkin melko haastava herkku herkän rakenteensa vuoksi.

At Maria’s -blogissa marinoitiin lohta ja herkuteltiin uusilla perunoilla ja parsalla, jonka jälkeen innovaatiosta tuli välittömästi vakiovaruste kodin grillihetkiin. Maria kiitteli lisäksi pellin turvallisuutta:
”Sen ansiosta vältytään läheltä piti tilanteilta, jollainen meillä viime kesänä mökillä tapahtui; grillilihasta tippuva rasva leimahti liekkeihin.” Katso reseptit ja tarinan lopetus postauksesta!

Nappaa talteen myös Marian suussa sulava resepti grillattuun ananakseen hunajapaahdettujen cashewpähkinöiden ja valkosuklaavaahdon kanssa.


Hetkiä-bloggaaja kertoi grillin kuumenevan heidän perheessä keväästä syksyyn lähes päivittäin. Kampanjan ansiosta blogissa testattiin myös täysin uutta kesäherkkua, nimittäin pekonisushia! Tämän tuhdin herkun valmistuksessa grillipelti on välttämätön osa, jottei pekonin ja jauhelihan rasva pääse valumaan grilliin. Toisena iltana Katriina taltutti makeannälkänsä kokkailemalla herkullisia grilliomenoita ja nutellabanaania, joiden reseptit löydät myös postauksesta.

herneetkin
Herneetkin rokkaa. -blogissa oltiin tyytyväisiä grillipellin kätevyyteen ja edullisuuteen: ”Pellin käyttäminen on myös hygieenista. Esimerkiksi yleisille grillauspaikoille aika huippu keksintö! Ja tosiaan, mikä parasta, jos käyttää grillipeltiä välttyy itse grilliritilän rassaamiselta ja puhdistamiselta. Jes!”
Blogissa valmistettiin yrttisiä flatbreadeja ja sitrus-sinapinsiemenisiä kanavartaita, joiden kanssa tarjoiltiin ohrahelmi-taboullehiä salaatinlehdellä. Kurkkaa kiinnostava menu täältä!

tuulikumpu2
Tuulikummun keittiössä -bloggaaja suhtautui epäilevästi innovaatioon, mutta yllättyi kuitenkin positiviisesti sen helppokäyttöisyydestä. Sekä kalavartaat että päärynälohkot saivat maustua marinadissa, ja pysyivät siisteinä koko grillauksen ajan. Katso täältä kumpaan maku tuli rommista ja kumpaan savustetusta chilistä!

coconutwhite
Kolmas lohiresepti pääsi jakoon, kun Coconut white -blogissa herkuteltiin piparjuurella maustettua basilikakastiketta kalan kaverina. Ateria oli suuri menestys – lohi onnistui paremmin kuin koskaan ja aurinkokin paistoi koko ruokailun ajan! Katso ohjeet sekä ruokiin, että grillipellin tekemiseen täältä.

Sagan Facebook-sivuilta löytyy vielä paljon lisää kesäisiä herkkureseptejä, jotka kannattaa käydä nappaamassa talteen!

Teksti: Ida Haapanen
Kuvat: Bloggaajilta