AUTA MEITÄ JA BLOGGAAJIAMME KEHITTYMÄÄN!

Kuva edduun_edit

Teemme Indiedaysin sivustolla lukijatutkimuksen, jonka avulla kartoitamme lukijakuntamme rakennetta, mielenkiinnon kohteita sekä suhtautumista blogien kaupallisiin yhteistöihin. Lukijatutkimus käynnistyy 6.7. ja kestää noin kuukauden.

Osallistumalla kyselyyn autat meitä ymmärtämään, millaista sisältöä Indiedays-portaaliin toivot. Samalla annat bloggaajille arvokasta palautetta siitä, mikä juuri heidän blogissaan sinua kiinnostaa eniten.

Auta meitä ja bloggaajiamme kehittymään vastaamalla kyselyyn täällä!
Vastaaminen vie vain noin 5 minuuttia.

Vastaamalla kyselyyn voit myös osallistua arvotaan, jossa palkintoina jaetaan kolme 100 euron lahjakorttia sekä 30 kauneustuotepakettia. Kaikki tutkimukseen annetut tiedot käsitellään anonyymisti, eikä niitä käytetä markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman vastaajan suostumusta. Yhteystietotoja käytetään ainoastaan mahdollisen palkinnon toimittamiseen.

Arvostamme mielipidettäsi!